panowie...skladam to bo gdyby kazdy sam to robil bylby burdel nie do opanowania... orientacyjny uklad zdjec tak ale docelowo wszystko bedzie siedzialo w layoucie i siatce
Szukaj
panowie...skladam to bo gdyby kazdy sam to robil bylby burdel nie do opanowania... orientacyjny uklad zdjec tak ale docelowo wszystko bedzie siedzialo w layoucie i siatce
Konrad, nie daj się. Olej wglądówki.
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
oj tam nie jest kwestia czy oleje czy nie...czasem jesli ktos fajnie podpowie mozna cos zrobic ale za dlugo sie tym zajmuje zeby nie wiedziec ze trzeba bronic klienta przed jego genialnymi pomyslami czasem![]()
... i jego jeszcze genialniejszej żonyoj tam nie jest kwestia czy oleje czy nie...czasem jesli ktos fajnie podpowie mozna cos zrobic ale za dlugo sie tym zajmuje zeby nie wiedziec ze trzeba bronic klienta przed jego genialnymi pomyslami czasem
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
tak sobie zartujac....kiedys po sesji bieliznianej (na ktorej byl prezes firmy i zatwierdzal prewki calej kolekcji) na kolejnym etapie roboty spotkalismy sie w firmie jakiez bylo moje zdziwienie kiedy layout katalogu i zdjecia ocenialy szwaczki z produkcji (nic nie ujmujac szwaczkom) koniec koncow sprawa skonczyla sie wsadzie gospodarczym![]()
Taaak, ja niedawno robilem katalog, jakoś tydzien go tam montowalem, konsultacje z szefem firmy stale i poprawki bo to taki klasyk z czesciami i tablekami. Pod koniec jak juz bylo wsio gotowe to on dzwoni ze jednak te zdjecia na przedostatniej stronie by trzeba wymienić, bo żona powiedziała że one nieteges..
Völkchlor
Najlepiej zaprezentować dla kontrastu dwie propozycje. Zupełnie badziewną (celowo) i naszą wizję artystyczną .... Gorzej jak spodoba się ta pierwsza![]()
cale szczescie mam ten komfort ze moge wybierac klientow i z badziewiakami nie pracuje![]()
czujcie sie wybrani![]()
Skontaktuj się z nami