Close

Strona 44 z 138 PierwszyPierwszy ... 3442434445465494 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 1377

Wątek: ALbum AO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rogass Zobacz posta
    Czyli jak dam wysokosc 203.2 mm i szerokosc 241.3 mm to zajme cala strone, tak ze zostanie po 5mm z kazdej strony (nie liczac laczenia stron)?
    Nie, daj 208,2 x 246,3 mm Zawsze drukuje się nieco więcej, a potem maszyna przycina do rozmiaru wynikowego. To co jest ścinką to właśnie spad.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Czyli jak dam wysokosc 203.2 mm i szerokosc 241.3 mm to zajme cala strone, tak ze zostanie po 5mm z kazdej strony (nie liczac laczenia stron)?
    To są wymiary bez spadów. Spady warto dać dookoła, pomimo że łączenie zje trochę zdjęcia ale nie wiemy ile, więc na styk nie dawaj, bo może wyjść brzydki biały pasek.

Domyślnie

W jakim sofcie moge sobie samemu poukladac zdjecia na stronach?

Domyślnie

InDesign, od biedy nawet w Corelu.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Dzieki Tomku. A template sam tworze, czy macie cos czym sie mozecie podzielic?

Domyślnie

Otwórz swoje strony przesłane przez Konrada w jakimś edytorze. PDF'a łyka chyba wszystko - Ilustrator, InDesign, Corel, Quark, PS, Freehand

Domyślnie

Dzieki Tomku. A template sam tworze, czy macie cos czym sie mozecie podzielic?
    Ale jak? Chcesz za Konrada zrobić skład swojej części? Odradzam, nie będzie spójności.
    Wyślij fotosy, jak każdy i Konrad sobie poradzi.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Ja otworzyłem w PS i zrobiłem wglądówkę niskiej rozdzielczości, co by nie pisać Konradowi za dużo.

Domyślnie

Ja po pierwszych prevkach nie miałem wątpliwości, że mi się to podoba. Zaufałem całkiem Konradowi.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Fakt. PSE daje rade z pdfami. O cos takiego mi chodzilo Chce wgladowke przeslac Konradowi ino

Strona 44 z 138 PierwszyPierwszy ... 3442434445465494 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów