Close

Strona 34 z 138 PierwszyPierwszy ... 2432333435364484134 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 1377

Wątek: ALbum AO

conik
    Gość

Domyślnie

poprosilem jeszcze lokalna drukarnie zeby m wycenila 30 szt albumu zobaczymy jak tu sie koszty beda ksztaltowaly.... nie drukuja co prawda na Indigo tylko na Xeroxie ale mam ich pare ulic dalej

Domyślnie

A co z tym milionem zamowien z Indii?

conik
    Gość

Domyślnie

do indii bedzie Specjal Mumbaj Edition - kazdy kto kupi dostaje niezadtukowane kartki, dratwe i kredki i sam sobie wyprodukowywyje sliczny album wiec tu mamy znacznie nizsze koszta

wojteh
    Gość

Domyślnie

dobra moje idą .... oczywiście lettko namieszałem - ale wybaczcie mi .... dziś miałem proroczy sen ze fotografowałem prezydenta Obamę, a potem jego żona pozowała mi na sesji foto

ps. Conik ten pierwszy mail z dziś się nie liczy
    Ostatnio edytowane przez wojteh ; 29-02-2012 o 10:03

Domyślnie

W zależności od ceny, ja pewnie nie będę zamawiał tylko jednego egzemplarza.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Ja tez zamowie wiecej niz jeden egzemplarz, niezeleznie od ceny

wojteh
    Gość

Domyślnie

no właśnie ja także gdyby cena była naprawdę niska kupiłbym kilka potem na kilka lat miałbym na wszystkie święta i okazje prezenty z bańki

conik
    Gość

Domyślnie

dobrze by bylo okreslic sie....orientacyjne koszta podalem wczesniej....jesli bede zamawial to lokalnie....im wiecej tym taniej (oczywiscie do pewnego poziomu) jesli blurb to taniej per sztuka ale drozsza wysylka
    wiec decyzje o ilosci nalezaloby podejmowac teraz ...kiedy sa wyceny robione

Domyślnie

Piszcie a będzie wam zliczone ... dostawiam koleją kolumnę "Ilość egz. na głowę"

Domyślnie

poczekajmy do deadlineu,zobaczymy ile osob i co przyslalo i wtedy damuy sobie 15min wieczorem na podjecie decyzji kto ile chce
    tez bym pewnie wzial 2 sztuki choc z drugiej strony musze zbierac fundusze bo plotki mowia ze juz niedlugo na swiatlo dzienne wyjdzie "People" Mariusza J. - podobno mocna rzecz
    Road to Manila

Strona 34 z 138 PierwszyPierwszy ... 2432333435364484134 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów