Close

Strona 27 z 138 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777127 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 1377

Wątek: ALbum AO

wojteh
    Gość

Domyślnie

Dobra przekonałeś mnie

Domyślnie

hehehe Analogowi Ekshibicjonisci ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez norbibxl Zobacz posta
    hehehe Analogowi Ekshibicjonisci ?

a tym kontekscie "analogowi" moze zostac 2-znacznie zrozumiane...

conik
    Gość

Domyślnie

na melmaku nie sa rozrozniane pewne sformulowania i pojecia wiec uwazaj

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

W mojej odosobnionej opinii żałuję, że zdjęcia do albumu nie zostaną wybrane np. w drodze głosowania wewnętrznego na forum. Myślę, że wtedy bym taki album chciał, bo zbierałby w miarę "obiektywnie" najlepsze zdjęcia z AO. A tak to będzie to w zasadzie fajny gadżet dla ludzi, którzy zgłosili się ze swoimi 10oma fotkami i jeszcze jakichś paru innych. Ani zbiór "the best of", ani "veterans of", tylko "those that responded in the last few days"
    Miła pamiątka dla Was.
    I pewnie nawet bez kota Olika.
    Pozdrawiam, Łukasz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fean Zobacz posta
    W mojej odosobnionej opinii żałuję, że zdjęcia do albumu nie zostaną wybrane np. w drodze głosowania wewnętrznego na forum. Myślę, że wtedy bym taki album chciał, bo zbierałby w miarę "obiektywnie" najlepsze zdjęcia z AO. A tak to będzie to w zasadzie fajny gadżet dla ludzi, którzy zgłosili się ze swoimi 10oma fotkami i jeszcze jakichś paru innych. Ani zbiór "the best of", ani "veterans of", tylko "those that responded in the last few days"
    Miła pamiątka dla Was.
    Przecież mozna też złożyć i taki album.
    Völkchlor

Domyślnie

z tego co sie orientuje to chec wyrazili prawie wszyscy ci co maja ponad 20tys postow w samy AO wiec raczej ludzi z lapanki nie bedzie, no i kazdy nie wybiera losowo tylko daje to co ma najlepszego wg wlasnego przekonania
    wiec jakies tam the best of to raczej bedzie,no chyba ze no Nowy dla zartu da swoje najgorsze zdjecia
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fean Zobacz posta
    Miła pamiątka dla Was.
    Całkowicie się nie zgadzam z powyższą opinią i uważam, że stoi w całkowitej sprzeczności z duchem i atmosferą AO.

Jak dla mnie największym pozytywem tego wątku jest jego bezpretensjonalność i spontaniczność - ty zaś chciałbyś to zamienić w idiotyczny konkurs z przypadkowym jury o wątpliwych kompetencjach.

Domyślnie

Czornyj na prezydenta!

Czornyj, kurcze masz jeszcze gorszy charakter od mojego. Muszę dalej nad sobą pracować
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez doktor Zobacz posta
    Czornyj, kurcze masz jeszcze gorszy charakter od mojego. Muszę dalej nad sobą pracować
    Z góry uprzedzam, że nie jest kwestia pracy - praca to chamski sport i odczuwam wobec niej organiczne obrzydzenie

Strona 27 z 138 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777127 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów