Dobra przekonałeś mnie![]()
Szukaj
Dobra przekonałeś mnie![]()
hehehe Analogowi Ekshibicjonisci ?![]()
na melmaku nie sa rozrozniane pewne sformulowania i pojecia wiec uwazaj
W mojej odosobnionej opinii żałuję, że zdjęcia do albumu nie zostaną wybrane np. w drodze głosowania wewnętrznego na forum. Myślę, że wtedy bym taki album chciał, bo zbierałby w miarę "obiektywnie" najlepsze zdjęcia z AO. A tak to będzie to w zasadzie fajny gadżet dla ludzi, którzy zgłosili się ze swoimi 10oma fotkami i jeszcze jakichś paru innych. Ani zbiór "the best of", ani "veterans of", tylko "those that responded in the last few days"
Miła pamiątka dla Was.
I pewnie nawet bez kota Olika.
Pozdrawiam, Łukasz.
z tego co sie orientuje to chec wyrazili prawie wszyscy ci co maja ponad 20tys postow w samy AO wiec raczej ludzi z lapanki nie bedzie, no i kazdy nie wybiera losowo tylko daje to co ma najlepszego wg wlasnego przekonania
wiec jakies tam the best of to raczej bedzie,no chyba ze no Nowy dla zartu da swoje najgorsze zdjecia
Road to Manila
Całkowicie się nie zgadzam z powyższą opinią i uważam, że stoi w całkowitej sprzeczności z duchem i atmosferą AO.
Jak dla mnie największym pozytywem tego wątku jest jego bezpretensjonalność i spontaniczność - ty zaś chciałbyś to zamienić w idiotyczny konkurs z przypadkowym jury o wątpliwych kompetencjach.
Czornyj na prezydenta!
Czornyj, kurcze masz jeszcze gorszy charakter od mojego. Muszę dalej nad sobą pracować
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Skontaktuj się z nami