To jak i Wrocław i Warszawa to może też Kraków? Ja będę odwiedzał Stolyce 26-28.04 na konferencję jak by gdzieś ww tym czasie było..![]()
Szukaj
To jak i Wrocław i Warszawa to może też Kraków? Ja będę odwiedzał Stolyce 26-28.04 na konferencję jak by gdzieś ww tym czasie było..![]()
I think in f-stops..
24, 35, 50, 105
na warszawskie pifko to ja chetnie w lipcu sie pisze jak bede u rodzinkia tym czasem napije sie Leffa za Wasze zdrowie !
Mnożę byty, ale okazja zacna:
Właśnie kurier wręczył mi przesyłkę. Album jest piękny, jakość druku zacna, format idealny na półkę z albumami
Niniejszym bardzo dziękuję inicjatorowi, współuczestnikom, drukarni i opatrzności za natchnienie.
Kawał dobrej roboty!
Konto mozesz nie mysisz
Okazja zacna, terz sie kiedys pochwale ze dostalem
Road to Manila
Przed chwilą odebrałem od kuriera album. No i mam lekturę na wieczór. Dziękuję!
Moje dopiero dzis wyslane
Hindusom zawsze deszcz w oczy
Road to Manila
Wiem, że pytanie będzie tendencyjne i nie na miejscu, ale... jest szansa domówić dwa egzemplarze?
Jeśli nie, pozostanie mi tylko wygrać na aukcji czarnego kruka, a z Panem Tadeuszem Wilkiem nie będzie łatwo iść w konkury![]()
Ktoś już wcześniej przebąkiwał o dodatkowych egzemplarzach, więc sugerowałbym utworzenie jakiejś listy chętnych i po paru tygodniach się nazbiera akurat na dodatkowy druk.![]()
I think in f-stops..
24, 35, 50, 105
Skontaktuj się z nami