Close

Strona 128 z 138 PierwszyPierwszy ... 2878118126127128129130 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 271 do 1 280 z 1377

Wątek: ALbum AO

Domyślnie

To jak i Wrocław i Warszawa to może też Kraków? Ja będę odwiedzał Stolyce 26-28.04 na konferencję jak by gdzieś ww tym czasie było..
    I think in f-stops..
    24, 35, 50, 105

Domyślnie

na warszawskie pifko to ja chetnie w lipcu sie pisze jak bede u rodzinki a tym czasem napije sie Leffa za Wasze zdrowie !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    i to jest bardzo dobry pomysl
    tym bardziej ze plotki mowia ze AO wyslala swojego fotoreportera do NY by zrobil material do AOrty nr2

I chyba po raz pierwszy od baaardzo długiego czasu reporter pomyślał, że materiał się udał. 203FE idealnie spisał się jako streetmachine. Dziś wywolanie - dziś odpowiedź

Czyli co? Muszę jednak założyć to konto na FB?
    Pinot Noir

aortamag.pl

Domyślnie

Mnożę byty, ale okazja zacna:

Właśnie kurier wręczył mi przesyłkę. Album jest piękny, jakość druku zacna, format idealny na półkę z albumami

Niniejszym bardzo dziękuję inicjatorowi, współuczestnikom, drukarni i opatrzności za natchnienie.

Kawał dobrej roboty!
    Pinot Noir

aortamag.pl

Domyślnie

Konto mozesz nie mysisz
    Okazja zacna, terz sie kiedys pochwale ze dostalem
    Road to Manila

Domyślnie

Przed chwilą odebrałem od kuriera album. No i mam lekturę na wieczór. Dziękuję!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spiritwood Zobacz posta
    Jako konkurencyjne (lub wręcz przeciwnie: grupa wsparcia) moglibyśmy zorganizować spotkanie warszawskie. Problem w tym, że u nas chyba jeszcze nikt albumu nie dostał...
    O przepraszam, dostałem wczoraj. Pikny I smoczny
    ---
    Oper

Domyślnie

Moje dopiero dzis wyslane
    Hindusom zawsze deszcz w oczy
    Road to Manila

Domyślnie

Wiem, że pytanie będzie tendencyjne i nie na miejscu, ale... jest szansa domówić dwa egzemplarze?
    Jeśli nie, pozostanie mi tylko wygrać na aukcji czarnego kruka, a z Panem Tadeuszem Wilkiem nie będzie łatwo iść w konkury
    Pinot Noir

aortamag.pl

Domyślnie

Ktoś już wcześniej przebąkiwał o dodatkowych egzemplarzach, więc sugerowałbym utworzenie jakiejś listy chętnych i po paru tygodniach się nazbiera akurat na dodatkowy druk.
    I think in f-stops..
    24, 35, 50, 105

Strona 128 z 138 PierwszyPierwszy ... 2878118126127128129130 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów