Close

Strona 125 z 138 PierwszyPierwszy ... 2575115123124125126127135 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 241 do 1 250 z 1377

Wątek: ALbum AO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez norbibxl Zobacz posta
    chcialem przypomniec to co juz pisal chyba Vall, ze sa w albumie zdjecia ktorych min. i mi sprzedawac nie wolno z racji zawartych umow tfp - wiec pamietejcie o tym zanim album bedzie dodrukowywany - umawialismy sie na limitowana ilosc "kolekcjonerska", a nie na szersza dystrybucje. sorry
    Nie ja, ale gdzieś też to czytałem gdzieś.

Jak dla mnie to dodatkowy dodruk mógłby być, ale z uwagi na trudność rozdysponowania przychodu sugerowałbym przekazanie całości na jakiś wyższy cel (dom dziecka, zakup analogowego sprzętu do jakiegoś MDK itp). Myślę, że wtedy modelki nie miałyby nic przeciwko.
    I think in f-stops..
    24, 35, 50, 105

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    Ludziska, była prośba o uwagi więc życzliwie i z atencją wyszukałem i zgłosiłem rzeczy, które być może warte są tego, aby się nad nimi pochylić. Przecież to nie zarzuty Gdyby przecież było coś nie tak, to byście mi podziękowali
    witaj
    nie traktuje informacji o druku jak zarzutu - tylko wspominam o ty że maszyna na której drukujemy potrafi dużo więcej (nawet w 6 kolorach CMYK + Lc + Lm) wasz album jest typowym CMYK. Chodzi mi o uwagi co do druku i oprawy książki czy wszystko jest OK ?
    Czy macie jakieś sugestie dotyczące wykonania na przyszłość.

pozdrawiam
    Marek

Domyślnie

Czy jest możliwość publikacji listy, do kogo album już został wysłany?
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Przez wysyłką powinni do Ciebie zadzwonić. Do mnie np dzwonili wczoraj, album pewnie przyjdzie dzisiaj.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Dodatkowo powinieneś dostać powiadomienie o nadaniu z firmy kurierskiej na e-mail który podałeś przy płaceniu/korespondencji.

Domyślnie

Ponieważ moja płatność odbywała się w dość nietypowy sposób, to mogę nie dostać powyższych danych.

Mam tylko potwierdzenie od yetika, że kasa wpłynęła.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Do mnie dzwoniła żona że właśnie przyszła paczka.
    I jak tu w pracy wysiedzieć?

Domyślnie

Ja sobie zamówiłem przezornie do roboty, ale jak tu wysiedzieć, jak wszyscy piszą, że już dostali.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Mogę Ci oddać 1 mój, oddasz jak dostaniesz swój

Domyślnie

Dzięki, ale poczekam, w paczce są też rafulcowe albumy. I tak mam zajęcie, bo jeszcze mi 30 klatek z IRL zostało do skanowania.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Strona 125 z 138 PierwszyPierwszy ... 2575115123124125126127135 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów