Szukaj
Panowie Autorzy....
wieść o waszym wspólnym DZIELE rozchodzi się po okolicy
zgłosiły się do mnie 2 osoby z pytaniem czy można nabyć w drodze kupna egzemplarz albumu A/O a jeśli tak to za ile ???
ponieważ my tylko drukujemy a prawo autorskie w tym przypadku jest dość złożone proszę o Waszą decyzję czy projekt przechodzi do pilnie strzeżonego archiwum X ??
możemy pomyśleć o jakiejś formie reklamy - informacji że takowe wydawnictwo powstało i ma się dobrze.
No to czekam na wasze sugestie
pozdrawiam
moim zdaniem powinnismy zamknac druk w pierwszym nakladzie i juz
przez to wydawnictwo bedzie ze tak powiem bardziej ekskluzywne
2 egzeplaze beda na licytacji na forum ale tu cena jest hm nieznana![]()
Dostałem prośbę o nr tel dla kuriera - może do piątku album dostanę.![]()
Już mam! Jeszcze w folii.
Otwieram sobie teraz piwko i rozpakowuję album![]()
yetik, prosiłeś o uwagi, to ja mam jedną.
Nie wiem, czy to jest wina druku czy skanu, ale na niektórych zdjęciach kolorowych przejścia kolorystyczne wydają się być bardzo sztuczne i nie chce mi się wierzyć że takie mógł wyprodukować film.
Zostawiłem album w pracy więc strony nie podam, ale autor pewnie pozna zdjęcie z wybokehowanym psem kręcącym się na rożnie. Ktoś to też zauważył?
to zdjecie spiritwooda i...zdjecie w albumie jest ciut ciemniejsze niz na moim monitorze ale zadnych strasznych przejsc nie widze...pod tym wzgledem wydaje sie byc ok
poza tym...nie podskakuj bo mam kompromitujacy Cie egzeplaz albumu![]()
Akta Conika
Ja tylko obiektywnie, konstruktywnie zgłaszamJest tam kilka takich jednolitych, bardzo wysyconych plam koloru o dość ostrych brzegach. Coś mi to nie grało, ale przyjrzę się jutro.
Obejrzałem, wow,
chyba zbyt szybko.
conik, dziękuję!
edit:
Kolejne piwko i oglądam jeszcze raz
a, i biała okładka jest ok.
Ostatnio edytowane przez mario_b ; 27-03-2012 o 22:53
Skoro już rodzą się podejrzenia o manipulację to ja mówię prosto z mostu i bez ogródek: na wszystkie zdjęcia zamieszczone przeze mnie w albumie mam dowody w postaci filmu. W razie większych wątpliwości mogę zrobić stykówkę na skanerze.
Jako adwokat mógłby wypowiedzieć się Woytek, który w tym momencie posiada wszystkie moje filmy z Wietnamu, no ale nie ma go ostatnio na forum więc się nie wypowie. Przynajmniej nie teraz.
Szczerze mówiąc cios przyszedł dość niespodziewanie. Myślę, że przed pisaniem takich rzeczy warto dwa razy pomyśleć.
.
Ostatnio edytowane przez spiritwood ; 27-03-2012 o 22:56
Skontaktuj się z nami