Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Ripowanie DVD

Domyślnie Ripowanie DVD

Panowie, czym zrzucę DVD na dysk z zachowaniem dźwięku DTS/Dolby ?

Domyślnie

najlepiej mkv ale może być też avi. W zasadzie cokolwiek Chcę koncert Petera Gabriela zrzucić i zależy mi na zachowaniu dzwięku

Domyślnie

Ja do ripowania płyt używam tego: http://www.winxdvd.com/
    Na stronie chwalą się, że umi zachować dźwięk w standardzie 5.1, czy innym Dolby. Ja niegdy nie próbowałem. Tzn nie próbowałem odtworzyć, tego co zripowałem na sprzęcie zgodnym z Dolby.

Domyślnie

Dvd Decrypter albo Dvd Shrink do formatu ISO. Potem odpalasz np za pomocą Daemon Tools.
    D200+słoiki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    najlepiej mkv ale może być też avi. W zasadzie cokolwiek Chcę koncert Petera Gabriela zrzucić i zależy mi na zachowaniu dzwięku
    A ktory ten koncercik ?
    Pozdrawiam:
    Jaromir

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hcman Zobacz posta
    Dvd Decrypter albo Dvd Shrink do formatu ISO. Potem odpalasz np za pomocą Daemon Tools.
    Ale to chyba chodzi o oglądanie z gwizdka w TV, czy w innym odtwarzaczu.

Domyślnie

Growing Up z Włoch

Majek - dokładnie. Po prostu nie lubię jak mi napęd w kompie buczy Opcja z obrazem ISO jest OK ale jak będę chciał to na TV wrzucić bez kompa to już klapa

Domyślnie

Growing Up z Włoch
    A to jest ten który jest na oficjalnym wydaniu Growing Up ? Tak BTW to koncerty Gabriela to dla mnie masakra (w dobrym słowa znaczeniu Zastanawiam sie nad wycieczka do Berlina w maju na koncert z New Blood Orchestra.
    Pozdrawiam:
    Jaromir

Domyślnie

Growing Up z Włoch

Majek - dokładnie. Po prostu nie lubię jak mi napęd w kompie buczy Opcja z obrazem ISO jest OK ale jak będę chciał to na TV wrzucić bez kompa to już klapa
    Poszukaj programiku do spowalniania obrotów napędu DVD - prędkość x1 wystarczy, nie musi zasuwać na full.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów