Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Ripowanie DVD

Domyślnie

Łomatko.... Napęd w odtwarzaczu DVD (w sensie kino domowe) chcesz spowalniać? Struś chce sobie oglądać koncert w TV, nie w kompie. Struś, ten programik, co Ci linka podrzuciłem jest fajny. Jak chcesz, to Ci mogę zrobić jakąś próbkę z dźwiękiem 5.1 (przynajmniej spróbuję) i Ci gdzieś wsadzę na serwer do pobrania.

Domyślnie

Dokladnie tak chce A stacjonarnego odtwarzacza nie mam bo plyt mam jak na lekarstwo .

Majek, nie musisz. Zassam i powalcze. Jak bede mial pytania to dam znac

Domyślnie

Duży zasób wiedzy na ten temat jest na www.cdrinfo.pl
    Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
    D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.

było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II

moje pstryki, na fejsie, instagram

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Majek, nie musisz. Zassam i powalcze. Jak bede mial pytania to dam znac
    Jasne, spoko. Tylko wersja free ma jakieś ograniczenia (np. nie obchodzi zabezpieczeń, nie wiem, czy coś jeszcze). Jak by co, to mam go kupionego.

Rozmowny Awatar dzejms
    Miasto
    Nie ma takiego miasta Londyn...jest Lądek...Lądek Zdrój

Domyślnie

Handbrake.fr
    Stopka sropka... wybitnie niekomercyjna.

m3
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Growing Up z Włoch

Majek - dokładnie. Po prostu nie lubię jak mi napęd w kompie buczy Opcja z obrazem ISO jest OK ale jak będę chciał to na TV wrzucić bez kompa to już klapa
    Nie koniecznie. Jeżeli masz dysk multimedialny który czyta ISO to nie ma problemu żeby sobie na TV obejrzeć.
    Chodzi o np takie coś : http://www.emtec-international.com/pl-eu/node/1866 (mam ten model) jest cichutki i czyta ISO bezproblemowo

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal1993 Zobacz posta
    Nie koniecznie. Jeżeli masz dysk multimedialny który czyta ISO to nie ma problemu żeby sobie na TV obejrzeć.
    Chodzi o np takie coś : http://www.emtec-international.com/pl-eu/node/1866 (mam ten model) jest cichutki i czyta ISO bezproblemowo
    A jak sobie kupi peceta chłodzonego wodą, to też będzie miał bezgłośnie i nawet sobie YT odpali

Domyślnie

Chłodzenie wodne nie jest bezgłośne, i tak musisz mieć wentylatory. Zresztą, obecnie nawet na powietrzu da się bez napinania zrobić kompa, którego nie słychać dalej jak 30-50cm.

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Łomatko.... Napęd w odtwarzaczu DVD (w sensie kino domowe) chcesz spowalniać? Struś chce sobie oglądać koncert w TV, nie w kompie. Struś, ten programik, co Ci linka podrzuciłem jest fajny. Jak chcesz, to Ci mogę zrobić jakąś próbkę z dźwiękiem 5.1 (przynajmniej spróbuję) i Ci gdzieś wsadzę na serwer do pobrania.
    Majek - dokładnie. Po prostu nie lubię jak mi napęd w kompie buczy
    Czytamy uważnie i ze zrozumieniem.

A sugestia z małym boxem multimedialnym czytającym ISO wcale nie jest taka głupia. Kosztuje to nieduże pieniądze (max. 400zł, a pewnie da się dorwać coś tańszego), a "konwersja" banalnie prosta - zrzucamy obraz płyty na pena i szlus.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Panowie, gdybym mial wydac 400 zl po to |eby sobie kilka koncertow obejrzec na TV bez kompa to musiabym byc cholernie rozrzutny.
    Ostatnio edytowane przez Strus ; 26-02-2012 o 13:22

m3
    Gość

Domyślnie

Zawsze możesz wykorzystać taki dysk do innych celów. Moim zdaniem takie coś jest wygodniejsze od DVD. Wrzucasz 100 filmów, bierzesz pilot, wybierasz i oglądasz Szybciej i wygodniej od przeszukiwania stosu płyt za jednym filmem

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów