Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 54

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    poważnie rozpatruje się wybór MacBooka
    MacBook zostal wycofany z produkcji i zastapiono go MacBook'iem Pro 13.3"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    No tak, dla studentki studiów humanistycznych SSD to rzecz niezbędna
    O wygodę chodzi. W tym jest szybkość działania, ładowania systemu, bezgłośność. No i lapki nie zawsze są używane na stole, z podkładkami to lepszej cyrkulacji powietrza.

Domyślnie

Ultrabook - Acers S3 http://allegro.pl/ultrabook-acer-s3-...157025452.html
    Minusy to brak czytnika optycznego i mala pojemnosc dysku ale za to SSD
    Laptop - Lenovo X220 http://allegro.pl/lenovo-x220-i5-252...118909706.html

Za okolo ~3000 mozna jeszcze kupic uzywanego AIR 13", ale pisales ze chcesz nowy.

Jesli to ma byc dla studentki i bedzie czesto zabierany na uczelnie to dwa najwazniejsze parametry waga i czas pracy na baterii.
    Sam od 3 lat nosze laptopa ze soba codziennie i przez te kilka lat przerobilem juz ich chyba 15. Od 10" netbooka po DELL workstation kosztujacego dobrze ponad 10000 PLN i zatrzymalem sie na 13" MACBOOKu ale z WIN7 jako glowny system (OSX tylko dla specyficznych aplikacji) a macbook dlatego ze jest lekki i wytrzyma 5-6 godzin na baterii.

A i jeszcze jedno zwroc uwage na wage i rozmiar ladowarki, czasami moze byc naprawde duza.
    Fuji: X100, X-Pro1, X-T2

Domyślnie

Mnie po wielu poszukiwaniach i próbach zadowoliła Toshiba R830-111. Nareszcie mam notebook'a, w którym bateria trzyma mi cały dzień w pracy i ma wbudowany modem 3G, który naprawdę nie raz się przydaje.
    Przekracza ona jednak twój budźet o 500 zł więc nie wiem czy także spełni twoje oczekiwania?
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

http://www.euro.com.pl/laptopy-i-net...20gb-w7p.bhtml a moze cos HPprobook ? sam aktualnie przegladam oferte laptopow i chcialbym cos kupic. Ma swietne oceny w necie, inny serwis i fabryke niz paviliony, dobra cene. Niestety w sklepach go nie ma, bialy kruk tylko w sklepach internetowych dostepny. A i przypomina troche macbooki pro :P

Domyślnie

Trzymajcie się z daleka od HP - nawet probooków.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Trzymajcie się z daleka od HP - nawet probooków.
    Tak, to zla marka i dlatego caly czas trzepia kase... podobnie jak Alfa Romeo , zle samochody , oj zle .

Domyślnie

To i ja dodam swoją uwagę na temat laptopów.
    Jeśli studentka planuje używać touchpada vel gładzika, to warto jest sprawdzić jaki jego rodzaj został zamontowany w laptopie. ALPS montowany w Dell`ach to totalna porażka. Kłopoty z czułościa to norma. Nigdy nie myślałem, że touchpad może być aż tak zły. To nie jest jednostkowa przypadłość. Dużo się o tym pisze na forach. Jeśli touchpad to Synaptics
    Jestem obcy i nic co obce nie jest mi obce.
    T.

Domyślnie

HPki padły mojemu ojcu i braciom, klient miał problemy z nowiutkim, wypasionym ProBookiem, znajomi sprzedawcy laptoków hapeków nie polecają nawet wrogom. Jedyną farciarą jest moja żona - od lat używa Paviliona, do tego ma służbowego ProBooka i zero problemów, ale używa ich wyłącznie do księgowania, więc jakoś strasznie obciążane nie są.

Domyślnie

Potwierdzam, HP padaja jak muchy. Hitem byl dysk twardy, ktory padl po trzech dniach od wyjecia lapka z pudelka. Nigdy wiecej HP.

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów