Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Mały jestem...

Domyślnie Mały jestem...

...czy nie przegięte, góra zapewne, ale jakoś lubię taką smołę.

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Troszkę za smoliste,ale fajny mroczny klimat

Domyślnie

Rzeczywiście klimat fajny, ale to jeszcze nie to. Trochę za bardzo hmmm... "hdr'owe" niebo.

Domyślnie

Dobrze jest. Fajny kadr I mi ta smolistosc pasuje, robi klimat...
    Zdjecie ma dosyc mocna obrobke I jednym bedzie to pasowac, innym nie.

Ja tam wciagam tem smolisty obrazek.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Dobre. Klimacior jest jak się patrzy...Skoro klimacior to i konwersja odpowiednia być musi - i jest ...
    NIKON

Domyślnie

Wali pseudoHDR po oczach. Mam sentyment do miejscówki ale przez tą obróbkę zdjęcie mi się nie podoba.

Domyślnie

Kadr dobry, ale reszta :

* Niebo Ci się rozjechało na maxa. Jeśli nie miałeś ciekawego, to nie ma sensu katować go w sofcie
    * Drzewko po prawej jest jasne od dołu do mostu, a ciemne od mostu do nieba - do poprawy
    * Nie wiem czy tam jest jakaś postać, jeśli tak to powinna być lepiej pokazana, żeby była bardziej widoczna
    * Można by trochę zróżnicować plany tego zdjęcia.

Domyślnie

Ehh te Stańczyki, ehhh, ale już niedługo...

Fotka nie w moim typie, ale klimat nawet nawet, a co jeśli byś ciął niebo? Wiem, że cięcie części mostu nie wszystkim przypadnie do gustu, ale mz poprawia odbiór. Wybrać odpowiednie miejsce cięcia to może być wyzwanie ale.... No nie wiem, popróbowałbym...
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Kadr dobry, ale reszta :

* Niebo Ci się rozjechało na maxa. Jeśli nie miałeś ciekawego, to nie ma sensu katować go w sofcie
    * Drzewko po prawej jest jasne od dołu do mostu, a ciemne od mostu do nieba - do poprawy
    * Nie wiem czy tam jest jakaś postać, jeśli tak to powinna być lepiej pokazana, żeby była bardziej widoczna
    * Można by trochę zróżnicować plany tego zdjęcia.
    BW dla mnie jest wielką tajemnicą tylko takie mi wychodzą ;(
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów