Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie A lejcie ile wlezie... tylko nie Gosię :)

Wrzucam z czystym przekonaniem że znowu większość się dopatrzy jakiś wpadek. Ale raz się żyje

PS - dla mOSAd'a wersja ubrana bo rozebraną przecież położyłem zupełnie

PS - Przepraszam za łączenie na ostatnim ale linkowane z bloga

Modelka - Gosia
    Wizaż - Gosia
    Ciuszki - Gosia

1.

2.

3.

Domyślnie

z3ki ta fota po prawej jest bardzo zacna - według mnie sporo traci w otoczeniu tych (reszty zdjęć)zdjeć

Domyślnie

Jak wyżej.
    Co do detali - to jakieś machlojki z ustami widzę nieładne bardzo - głównie na 2 (tam też coś z okiem nie tak). Obróbka skóra mogłaby być jeszcze lepsza. Ostrość krawędzi przesadzona - wyłażą oczy i usta, linie dłoni popsute. Może to też kwestia jakości kompresji JPEGów, bo jakby kolory też były skompresowane i bez przejść tonalnych. Na jedynce masz niezły kadr (do lekkiej korekty), tło i głębię. Tylko coś lepszego z modelką trzeba wykombinować. Masz coś z nogami pionowo w górze, a modelką na podłodze, lub na kanapce? Na przykład kadr z dwójki? Wydaje się, że tu mogłoby się sprawdzić. Fajna ta górka kreacji - ciekawa do zdjęć. Rajstopki też, ale tu mogą denerwować - natłok wzorów.

PS. Zdecydowanie lepiej ta ubrana sesja wypadła. Teraz dla równowagi należy ją zbalansować udanym aktem!

Domyślnie

szajba z wzorami - albo ściana albo rajstopy. W tym przypadku rajstopy gładkie lub bez. Teraz to oczopląsu dostaję i rzecz jasna ściana przegrywa

Domyślnie

Do mnie gada najbardziej nr 2, gdyby nie to że coś tam niedobrego się dzieje z twarzą modelki jak już wspomniał mOSAd. I rzeczywiście z tyloma fakturami dość oczojebnie się zrobiło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Co do detali - to jakieś machlojki z ustami widzę nieładne bardzo - głównie na 2 (tam też coś z okiem nie tak).

Jedyną machlojką z ustami było i podostrzenie.

Cytat Zamieszczone przez zlosnica Zobacz posta
    Do mnie gada najbardziej nr 2, gdyby nie to że coś tam niedobrego się dzieje z twarzą modelki jak już wspomniał mOSAd. I rzeczywiście z tyloma fakturami dość oczojebnie się zrobiło
    Co to znaczy "coś niedobrego dzieje się z twarzą" ?

Domyślnie

Usta modelki na nr2 jakby niestarannie otworzone. Niby miało byc zalotnie ale nie wyszło to dobrze. Jakby pominąć ten fakt to dla mnie świetna robota. Oczopląs ze wzorami na tapecie i na nogach modelki jak najbardziej na plus. Fajne są i już.

Domyślnie

Podpisuje sie pod tym co napisali koledzy. Mnie najbardziej przytlacza mnogosc wzorow i brak spojnosci pomiedzy nimi (rowniez kolorystycznie). Kanapa przepiekna!!! Szkoda ze nie udalo sie jej spojnie wykozystac.

Domyślnie

Ja chcialem popstrykac na nowym secie a Gosia chciala miec zdjecia w takich ciuszkach a nie innych. No i jest mnogosc. Gdyby to byla sesja glownie na moje potrzeby i moje pomysly od A do Z to calkiem mozliwe ze stroj bylby inny. Jednak Gosia wystepowala w roli klientki a z zyczeniem klienta, jak wiadomo, sie nie dyskutuje (no chyba ze klient juz naprawde wydziwia i przesadza).

Uprawnienia umieszczania postów