Szukaj
Nikon D750 + Tamron 70-200 F2.8 G2, Irix 15mm F2.4 Firefly
Nikon D5100 + Nikkor AF-S F4.5-5.6 70-300 VR, Nikkor AF-S 50mm 1.8G, Sigma 10-20, YN-560 III
widzę ze było świetnie a i pogoda dopisała do zdjęć.
1 i 8 najlepiej mi się podobają kompozycyjnie. A i reszta też bardzo dobra. Bardzo żałuję, że pokazujesz tylko czołówkę... Zawodnicy z Pucharu też walczą, nawet bardziej, bo nie mają takich budżetów jak w RSMP, także należy to docenić.
www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"
Co do pogody to na pierwszej pętli było jeszcze ok, ale przyszły roztopy i śnieg zamienił się w mokrą maź. Zawodnicy jeździli jak na torach, po wyjeżdżonych śladach. Najgorzej było na odcinku Przyjaźń gdzie przypominało to rajd przeprawowy. Pucharu Polski nie zdążyłem zobaczyć bo przerwano rywalizacje w połowie rajdu. Szkoda że pogoda zmieniła się przed rajdem, bo kilka dni wcześniej mogłyby być warunki jak na rajdzie Szwecji.
2,7,11 i 13 - te fotografie podobają mi się najbardziej.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Zdjęcia fajne. Ja byłem na tym rajdzie w niedziele i był to mój najgorszy rajd w życiu. Tak wolno jak oni jeździli to masakra.
14 odstaje bo gałęzie w kadrze tak to fajnie.
D60 + D90, 18-105 mm, 55-200 mm, 50mm 1.8, Nissin Di622 MARK II
Moje galerie z rajdów
www.ploszaj.net.pl
3 i 9 bardzo podobne.
Ale ogólem podomają mi się w miarę.
Ładny panning.
Serdecznie,
hubertadamczyk.pl
mi najbardziej pasują 2, 3, 6, generalnie bardzo dobry zestaw
wg mnie dobre! Oddają dynamikę i ruch, to istotne.
regulamin forum:
17. Maksymalna ilość publikowanych zdjęć w jednym wątku - 10. W działach: "warsztaty i plenery", "reportaż", "turystyka fotograficzna", "fotografia okolicznościowa" dopuszcza się publikację do 15 zdjęć w jednym wątku. Wszystkie muszą być numerowane (nad zdjęciem) by ułatwić ich komentowanie innym użytkownikom. Wątki z większą ilością zdjęć będą usuwane bez podania przyczyny. Dopuszcza się w wątku dodanie zdjęcia zmodyfikowanego przez autora lub zasugerowanego przez innego uczestnika dyskusji.
zamykam wątek.
darekj napisz do mnie PW które zdjęcia usunąć.
potem wątek otworzę.
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Skontaktuj się z nami