Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie Total Commander - potrzebuje pomocy.

Sprawa dla mnie zbyt skomplikowana dlatego prosze o pomoc.

Napisze lopatologicznie bo nie bardzo wiem jak to wyjasnic w skrocie.

OKNO A i OKNO B w lewym oknie mamy plik 1.abc w prawym oknie pusto. Naciskam F5 naciskam OK i plik zostal przekopiowany. Teraz ponownie klikam na ten sam plik w lewym okonie 1.abc i znow naciskam F5, pokazuje sie okienko ze plik istnieje juz (bo byl wczesniej skopiowany) i sa tam rozne opcje: nadpisz, zastap wszystkie, pomin itd... na samym koncu jest przycisk wiecej opcji a w nim automatycznie-przemianuj skopiowane. Jak przycisne te opcje to uzyskuje efekt o ktory mi chodzi... kopiuje ten plik ponownie, ale zmienia mu nazwe.

Teraz do brzegu: chodzi mi o to, aby te opcje automatycznie-przemianuj skopiowane przeniesc na glowne okno opcji nadpisywania np zastepujac przycisk DODAJ czy dowolny inny, albo zrobic klawisz skrotu do tej opcji np CTRL+F5 bedzie odwolywal sie automatycznie.

Siedzialem nad tym wczoraj dlugo, ale nic nie wymyslilem. Czy ktos moglby mi z tym pomoc o ile w ogole jest to mozliwe?

Dziekuje

Domyślnie

Z forum wsparcia technicznego:

"Unfortunately "Auto-rename copied" can not be set as default.
    But you can choose the option one step before - in the first dialog box, under the expanded dialog that opens with the button "Options >>"
    The good news is that in the next version of TC, this expanded dialog can be "pinned" so it is always open."
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

niedobrze... trzeba bedzie na piechote albo jakiegos autoklikera zatrudnic

Domyślnie

przy kopiowaniu w windows 7 masz opcje by zmienil nazwe a nastepnie zaznaczenie ptaszkiem by ta czynnosc powtorzyl przy wszystkich konfliktach
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Uprawnienia umieszczania postów