Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Aston Martin DBS

Witam.

Zdjęcia z szuflady ale postanowiłem trochę je pomęczyć w te nudne zimowe wieczory, co mi się udało z nich wyciągnąć sami oceńcie

1.

2.

3.

4.

Ostatnio edytowane przez DavidK-ce ; 19-02-2012 o 23:33

Domyślnie

Dla mnie kiszka, konwersja do bw taka sobie. Kadry w miarę dobre, nad obróbką musisz jeszcze trochę popracować.
    | D600 | D90 | N50mm f1.4D | N50mm f1.8D | N85mm f1.8D | Tamron 28-75mm f2.8 | Sigma 15-30mm f.3.5-4.5| Pentacon 50mm f1.8 | Helios 58mm f2 | Revuenon 135mm f2.8 | Nissin Di622 | YN-640II | pierścienie pośrednie i inne duperele.

Domyślnie

Samochód super, foty totalnie nijakie. Ani ciekawego kadru, ani światła, ani obróbki... Jeszcze te tablice pozasłaniane

Domyślnie

ruiny w tle nie pasują do takiego auta, wg. mnie się to nie zgrywa. Jedynka najsympatyczniejsza.
    www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"

Domyślnie

Odbicia w lakierze masakrują te zdjęcia.
    https://www.facebook.com/photoPJ
    "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" - Colin McRae

Domyślnie

Fatalnie dobrane miejscówki, fatalne kadry, fatalne odbicia w lakierze, fatalna obróbka lub jej brak. Czyli zupełnie tak sobie

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Niestety

* jedynie na ostatnim właściwie dobrana ogniskowa, przez te 18mm na pozostałych zdjęciach auto wygląda jak po dzwonie.
    * przesłona w garażu OK, ale w plenerze przy f4 i odległości 6m masz GO w której mieści się całe auto; mocno przymknięta przesłona i GO jak z kompaktu
    * brak polara
    * światło na nie
    * kadry na nie
    * obróbka dokończyła dzieła zniszczenia

Szkoda, bo widzę że miałeś fajne auto na dłużej niż 10 minut. Trzeba to przemyśleć i poćwiczyć na "bele czym".

Domyślnie

Koledzy mają sporo racji, jeśli chodzi o ocenę tych fotografii. Niemniej fura fajna, choć osobiście wolę starsze modele. Pozdrawiam.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Uprawnienia umieszczania postów