Szukaj
A kto zakazuje dyskusji? Przecież dyskutujemy, z tym że co innego dyskutować, co innego reagować na zaczepki, wybacz ale to będę ignorował w tym wątku. Po co dyskutować o interpretacji zdjęcia skoro interpretacja została podana na tacy też nie wiem ale cierpliwie mimo wszystko wyjaśniam.
Wystarczy grzeczniej![]()
Grzeczny jestem ja a Tobie radze nabrac dystansu , chociaz to trudna sztuka i trzeba sie tegio uczyc wiele dni lub lat. Jeszcze nie raz kazdy z nas spotka sie z ostra lub natarczywa a moze i chamska krytyka i dlatego trzeba miec stalowe nerwy aby nie popasc w zatracenie i obled . Dodam, ze wlasnie o to chodzi aby byla dyskusja i krew sie polala, zeby![]()
Uwierz mi, to że publikuję jeszcze tu cokolwiek świadczy i o moich stalowych nerwach i o dystansie jak stąd do tamtąd i o jeszcze kilku rzeczachA z resztą nie musisz wierzyć, prześledź jakieś moje inne wątki ze zdjęciami i się przekonaj. Mam tu grupkę "fanów" za każdym razem entuzjastycznie podchodzących do nowych publikacji
W tym konkretnym wątku postanowiłem że temat jest na tyle poważny że nie dam się sprowokować, w innym natychmiast bym Ci odpyskował
![]()
Rzecz w tym żeby odpyskować w miarę nie pyskując![]()
1 mi się podoba, 2 już troszkę mniej.
Wg. mnie ok od strony technicznej, a i fajna obróbka bardzo.
Motyw też dość ciekawy, ale jak tylko otworzyłem wiedziałem, że będę czytałem komentarze o "obrazie uczuć religijnych".
Skontaktuj się z nami