Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 60

Wątek: chustka

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Jaka ignorancja? Zapytałeś do kogo dziewczyna ma pretensje, nie dostałeś odpowiedzi bo nie lubię wdawać się w pyskówki. Jak ktoś lubi pomarudzić to pewnie że może sobie interpretować po swojemu jednak pozar pierwszy do zdjęć dodałem szerszy opis żeby nie trzeba było tego robić.
    Nastepnym razem powies bezdyskusyjne zdjecie , np. krasnala w ogrodzie to na wstepie obejdzie sie bez "zbednej" dyskusji. Nie zapominaj, ze takze pochwalilem te zdjecia od tej innej strony ale o tym juz zapomniales. Pozdro

Domyślnie

A kto zakazuje dyskusji? Przecież dyskutujemy, z tym że co innego dyskutować, co innego reagować na zaczepki, wybacz ale to będę ignorował w tym wątku. Po co dyskutować o interpretacji zdjęcia skoro interpretacja została podana na tacy też nie wiem ale cierpliwie mimo wszystko wyjaśniam.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

A kto zakazuje dyskusji? Przecież dyskutujemy, z tym że co innego dyskutować, co innego reagować na zaczepki, wybacz ale to będę ignorował w tym wątku. Po co dyskutować o interpretacji zdjęcia skoro interpretacja została podana na tacy też nie wiem ale cierpliwie mimo wszystko wyjaśniam.
    Nastepnym razem mam zamiar zadawac Tobie pytania w bardziej wysublimowany i elokwentny sposob

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Wystarczy grzeczniej
    Grzeczny jestem ja a Tobie radze nabrac dystansu , chociaz to trudna sztuka i trzeba sie tegio uczyc wiele dni lub lat. Jeszcze nie raz kazdy z nas spotka sie z ostra lub natarczywa a moze i chamska krytyka i dlatego trzeba miec stalowe nerwy aby nie popasc w zatracenie i obled . Dodam, ze wlasnie o to chodzi aby byla dyskusja i krew sie polala, zeby

Domyślnie

Uwierz mi, to że publikuję jeszcze tu cokolwiek świadczy i o moich stalowych nerwach i o dystansie jak stąd do tamtąd i o jeszcze kilku rzeczach A z resztą nie musisz wierzyć, prześledź jakieś moje inne wątki ze zdjęciami i się przekonaj. Mam tu grupkę "fanów" za każdym razem entuzjastycznie podchodzących do nowych publikacji W tym konkretnym wątku postanowiłem że temat jest na tyle poważny że nie dam się sprowokować, w innym natychmiast bym Ci odpyskował

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Uwierz mi, to że publikuję jeszcze tu cokolwiek świadczy i o moich stalowych nerwach i o dystansie jak stąd do tamtąd i o jeszcze kilku rzeczach A z resztą nie musisz wierzyć, prześledź jakieś moje inne wątki ze zdjęciami i się przekonaj. Mam tu grupkę "fanów" za każdym razem entuzjastycznie podchodzących do nowych publikacji W tym konkretnym wątku postanowiłem że temat jest na tyle poważny że nie dam się sprowokować, w innym natychmiast bym Ci odpyskował
    Gdybys odpyskowal to bys dostal bana , hehe.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Rzecz w tym żeby odpyskować w miarę nie pyskując
    i tego sie trzymaj a teraz ide spac, dobranoc.

Domyślnie

1 mi się podoba, 2 już troszkę mniej.
    Wg. mnie ok od strony technicznej, a i fajna obróbka bardzo.
    Motyw też dość ciekawy, ale jak tylko otworzyłem wiedziałem, że będę czytałem komentarze o "obrazie uczuć religijnych" .

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów