Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Jak ciąć ... ?

Witam,

Mam taką jedną absolutnie źle złapaną fotkę. Podoba mi się (i modelce też) mina więc proszę o pomoc i wasze propozycje jakiegoś ciekawego cropa tej foty.
    Dodam, że kilka cm z góry już przyciąłem - było tam widać schody i balustradę
    Z góry dzięki.

Uploaded with ImageShack.us
    Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Domyślnie

Ja się nie znam - ale się wypowiem Wg mnie: pozostaje tylko jedno: domalować łokieć.
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

Ciężko. Zostawić jak jest - może lekko górę obciąć, albo jak już, to ekstrawagancko.

Domyślnie

Oczywiście do antywiniety się lepiej przyłożyć niż ja.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Dzięki za propozycje cięcia!

Mam dodatkowe pytanie do tej foty. Jaką techniką proponowalibyście zrobienie maski na osobie/tle w celu przepalenia tylko tla. Chce je wybielić do full bialego a jednoczesnie zachowac takie detale jak wloski z kapelusza czy pojedyncze wlosy z prawej strony foty?
    Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Uprawnienia umieszczania postów