Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: Dzieci...

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Iwek_22 Zobacz posta
    Wszystkie przedstawione zdjęcia są okropne, brzydkie i złe...
    ???
    nie przesadzasz?

Domyślnie

Witam, większość krytyki płynącej pod adresem autorki zdjęć jest strasznie infantylna. Człowiek dojrzały nie powinien poddawać się takim atawizmom. \\\oj kojarzy mi się, jesteś zła a zdjęcia to prowokacja itd - Bezsensu nic nie wnoszące komentarze! Strasznie mnie ciekawi które z osób wieszających psy na autorce jest rodzicami...

Ja pomimo tego iż niedawne wydarzenia niezwykle mnie zbulwersowały i przyznaje nie szczędziłem przekleństw w ocenach czynu jakiego dopuściła się matka Madzi z sosnowca, zupełnie nie połączyłem w głowie tych faktów tragedia <> set.

A teraz na temat.

1. W moim odczuciu najsłabsza z uwagi na brak przekazu. Myślę że zdjęcie wiele zyskało by za sprawą spojrzenia "modelki" w obiektyw

2. Intrygujące, w pierwszym momencie ujrzałem pokorę żeby zaraz po tym zauważyć ułożenie ust sugerujące raczej zapatrzenie w punkt (ciekawość), niesamowita zmiana nastroju zależnie od tego gdzie skupimy swój wzrok. Ciekawe bo emocje dzieci są takie obnażone (bo dzieci przecież nie udają). Jednym słowem ciekawe.

3. Cholera dla niektórych może być bardzo sugestywne, z tym się zgodzę, mi zdjęcie uświadomiło jak bardzo dzieci różnią się od nas dorosłych. A mówię tu o tym że zdjęcie kobiety w takiej pozie było by wyuzdane, to zdjęcie w połączeniu z tym setem, jest pełne niewinności, może w odróżnieniu od dwóch pierwszych beztroskie. Biała bawełniana sukienka z wyszywanymi kwiatkami na tym skupił się mój wzrok. Moje wyobrażenie "brakującej części" jest twarz dziecka zapatrzonego w przelatujące chmury.

Wydaje mi się wartościowym stworzyć prace nad którymi można chwilę podumać.
    D800 | D700 | Power Pack MB-D10 | AF-D 20-35 2.8 | AF-D 35 2 | AF-D 50 1.4 | AF-D Micro 60 2.8 | AF-D 85 1.4 | AF-D Micro 105 2.8 | AF-D ED 80-200 2.8 | SB-800 | 2x SB-80DX | Mf 055XproB + Sirui G-20

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów