Szukaj
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Jestem Nowy na tym forum i bardzo mi przykro że moją przygodę tutaj muszę zaczynac od takiego posta, Przepraszam za to Moderatorów ,bo znam zasady i regulamin ale nie mogę inaczej !
Do autora jeśli szukasz wrażeń to jedz na miejsce i zrób konkretny reportaż z tego miejsca, i daj w innym dziale ,, Reportaż" a jeśli tylko próbujesz zasugerować to co się wydażyło i czekac na oklaski to dla mnie to tandeta i beszczelnośc takie pastwienie się nad cudzym nieszczęsciem bo tak to odebrałem, i nic więcej, a wiersz pod zdjęciem hi hi hi bezcenny na wiocha pl , tyle jak dla mnie. Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam ale nie miałem takiego zamiaru to są moje odczucia co do zdjęc i opisu .
Ostatnio edytowane przez CathyNoo ; 18-02-2012 o 22:15
I am a Nikon girl
Mnie to nie przekonuje, zdjęcia zrobione w 2010r. czyli dwa lata temu o takiej, a nie innej tematyce zostały zamieszczone teraz, po takich, a nie innych wydarzeniach w Sosnowcu, dlaczego nie rok temu, pół roku temu, dwa miesiące temu? Do dwóch pierwszych nic nie mam, jak napisalem powyżej to dobre zdjęcia - portrety, ale to trzecie nie broni się niczym, po prostu kosz.
Bardzo dobre tak zdjęcia jak i cała seria. Przez myśl mi nawet nie przeszło, żeby wiązać zdjęcia z jakimś wydarzeniem. Ale to, że dla niektórych symbolika ogranicza się do wiadomości z ostatniego tygodnia nie oznacza, że autorka musi je śledzić, żeby kogoś zdjęciami nie urazić.
Z drugiej strony, jeśli faktycznie zamysłem było nawiązanie do wydarzeń, to zostało to poczynione w bardzo subtelny i udany sposób.
A dla nadwrażliwców bojących się rzeczywistości niech pozostaną zdjęcia kwiatków i dziewczyn z maxmodels.
X-T2 | 35/2 | 50/2 | ETRSi | 75/2.8
radek.art.pl / facebook
Może dla Ciebie , ale sugerowała a dla mnie to już wystarczy
nie wiem co się wydarzyło w tym tygodniu, że nagle nie wolno pokazywać zdjęc dziecka na forum,
ale seria mocna jest
Ostatnie - wredne, niepotrzebne, paskudne, okropne, straszne, źle się kojarzy, nieładne, brzydkie, szkaradne, szpetne, ohydne, odpychające, koszmarne...
może dlatego wywołuje emocje. Chociaż trudno i strasznie ciężko podpisać "podoba się". Coś w akceptowalnym stylu? współczesnych konkursów foto i mediów.
Powstaje jedynie szersze pytanie /również na kanwie ostatnich wydarzeń/ czy takie zdjęcia są potrzebne. Moim zdaniem nie. To sytuacje, wypadki, wydarzenia których "relacjonowanie" wymaga wyczucia i delikatności. A dzisiaj coraz bardziej brakuje tej delikatności.
Tutaj jest... podpis
Wszystkie przedstawione zdjęcia są okropne, brzydkie i złe...
Ostatnie zdjęcie nieudolnie określił amirez, ale ja dosadniejszych stwierdzeń nie znalazłem (oprócz tych zabronionych przez regulamin) - OKROPNE, WSTRĘTNE są te zdjęcia!
Edit:
Odnoszę wrażenie, że to prowokacja jakaś, patrząc na avarar autora (i taką mam nadzieję)...
Ostatnio edytowane przez Iwek_22 ; 19-02-2012 o 01:07
Skontaktuj się z nami