Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Kaszmir

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tbogdanowicz Zobacz posta
    Spytaj modów o zgodę. Myślę że przy takich zdjęciach nie powinni robić problemów.

Wczoraj wrzuciłem 22 zdjęcia - kazali mi usunąć.
    Nie sądzę, żeby teraz się zgodzili, a szkoda, bo to co jest tu, to tylko około połowa.

Domyślnie

Najprostszym rozwiązaniem jest założyć drugi wątek z zaznaczeniem że to C.D. tego .

Domyślnie

Bardzo bardzo fajne, i ciekawe i nastrojowe.

Popracowałbym trochę nad ujednoliceniem wymiarów i proporcji. Aby materiał był spójny, nie mieszałbym łódek z kwadratami z miasta - temat łódek sam w sobie jest ciekawy na osobny materiał.

X-T2 | 35/2 | 50/2 | ETRSi | 75/2.8
    radek.art.pl / facebook

Domyślnie

Bardzo się podoba. Gratulacje. Co do ilości zdjęć /mimo, iż reprezentują wysoki poziom/ nie ma co tworzyć precedensów. Zaraz znajdą się zazdrośnicy
    Założyć kilka wątków z dopiskiem CD.
    Ps. a jacyś maniacy pisali, że D80 zdjęć nie robi...
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

po prostu szczena opada cały reportażyk który nam sprezentowałeś jest świetny, mi przynajmniej sie wszystko podoba i bardzo współgra.

Domyślnie

Do wymienionych przez kolegów wcześniej plusów, z którymi oczywiście zgadzam się w 100% wysoko oceniam proces obróbki w calości. Gratuluję umiejętności.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Płock/Warszawa

Domyślnie

Chciałbym się zbliżyć choć trochę do twojego poziomu. Świetne, 2 i 10 miażdży . Pozdrawiam i czekam na więcej.
    D5100 :: N18-55 VR :: N35 f/1.8 :: N55-300 VR :: Di622 MkII :: Velbon CX-560 :: inne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Dziękuję wszytskim
    Chciałbym jeszcze 10 wrzucić, a nawet więcej bo mam ich sporo, ale nie mogę - regulamin
    Choć inni mogą nawet 30-40
    e...są tacy ?..

najprościej - zrobić webkreatorem galerię i wkleić linka, parę mega/giga miejsca na serwerze, to dziś nie jest fanaberia.

zdjęcia fajne, aczkolwiek poza kilkoma które bezwzględnie tylko B&W oddają klimat, to myślę że barwny set też miałby w sobie specyficzny klimat, właśnie egzotycznych kolorów

Domyślnie

super zdjecia. kazde przyciaga wzrok. obrobka super. chyle czola.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów