Szukaj
Uuuu aaaaaa.... jedynka bardzo ładnie, jak obraz. Nie do końca jestem pewnie tego skrawka nieba... może lepiej bez, albo z... nie wiem. Dwójka bez zastrzeżeń... bardzo ciekawa praca.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Wybiorę 1-ke. Niebo bym zostawił - dobrze pokazuje skąd tam te światełko się znalazło. Natomiast spróbowałbym nadać większej plastyczności drzewkom poniżej domku - ciut większy kontrast w tym obszarze i tochę selektywnej czerni. Oglądam co prawda na kiepskim monitorze, ale trochę ten dół mi się zlewa w jedną masę
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Na jedynce drzewa na dole chyba mocno wyciągane z cieni, sporo szumu, ale i tak zdjęcie b.dobre-kadr,światło. Dwójka też mi się podoba.
No jedyneczka rzeczywiście jak obraz wygląda... gratki, dwójeczka również przyjemna![]()
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Jedynka jest przyjemna w odbiorze - i światło i kolory i nawet to białe niebo.
Dla mnie 2 jako fotografia jest wiodąca, jedynka dobra bo bardzo malarska.
Jedynka dobra, ale przyciąłbym niebo,
jednak mnie dwójka dużo bardziej się podoba, fajne kolory.
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
jedyneczke przyciąłbym tak ze 4 cm od dołu (na wysokości drogi wychodzącej z prawej strony kadru),a dwójeczka bardzo fajna
Skontaktuj się z nami