Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Wspomnienie Listopada

Witam
    dwa kadry z listopadowego pleneru z Romkiem (Wingeo),Wojtkiem ,Januszem i Piotrkiem(Pitbul60) w moich rejonach

10 listopada "Dom Wschodzącego Słońca"

11 listopda "Wspomnienie Listopada"

Domyślnie

Jedynka świetna- sielankowa.

Domyślnie

Uuuu aaaaaa.... jedynka bardzo ładnie, jak obraz. Nie do końca jestem pewnie tego skrawka nieba... może lepiej bez, albo z... nie wiem. Dwójka bez zastrzeżeń... bardzo ciekawa praca.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Wybiorę 1-ke. Niebo bym zostawił - dobrze pokazuje skąd tam te światełko się znalazło. Natomiast spróbowałbym nadać większej plastyczności drzewkom poniżej domku - ciut większy kontrast w tym obszarze i tochę selektywnej czerni. Oglądam co prawda na kiepskim monitorze, ale trochę ten dół mi się zlewa w jedną masę
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Na jedynce drzewa na dole chyba mocno wyciągane z cieni, sporo szumu, ale i tak zdjęcie b.dobre-kadr,światło. Dwójka też mi się podoba.

Domyślnie

No jedyneczka rzeczywiście jak obraz wygląda... gratki, dwójeczka również przyjemna
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Jedynka jest przyjemna w odbiorze - i światło i kolory i nawet to białe niebo.

żeglarz
    Gość

Domyślnie

Dla mnie 2 jako fotografia jest wiodąca, jedynka dobra bo bardzo malarska.

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Jedynka dobra, ale przyciąłbym niebo,
    jednak mnie dwójka dużo bardziej się podoba, fajne kolory.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

jedyneczke przyciąłbym tak ze 4 cm od dołu (na wysokości drogi wychodzącej z prawej strony kadru),a dwójeczka bardzo fajna

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów