Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Luna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Czy już to gdzieś widziałem? Mogłem?
    Fajnie jest, po Twojemu. to mi wystarcza.
    Zdaje się, że było kiedyś coś w tym stylu w dziale architektura, bodajże w czerwcu
    Może nieco mniej artystycznie niż to

Domyślnie

Pierwszy raz u Autora się wpisuje, dla mnie również świetne, brawo.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Jest klimat, brawo!

Domyślnie

super, jak niemal zawsze. Niebanalnie. A jaki to miesiąc? jeśli pamięć sięga...

Domyślnie

Setki osób wystawia tutaj zdjęcia, jednak Twoje są od razu rozpoznawalne. Dopracowałeś się własnego stylu.

Czy to jednak nie jest architektura?
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Bardzo fajna, klimatyczna fota. Architekturą to oczywiście nie jest,..dla mnie to świetnie wypatrzony nocny pejzaż miejski.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamoń Zobacz posta
    Bardzo fajna, klimatyczna fota. Architekturą to oczywiście nie jest,..dla mnie to świetnie wypatrzony nocny pejzaż miejski.
    Masz całkowitą rację. To jest pejzaż miejski.
    To co mi się najbardziej podoba, to niesztampowe przedstawienie tematu z dużą nutką tajemniczości. To wciąga.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

żeglarz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    Masz całkowitą rację. To jest pejzaż miejski.
    To co mi się najbardziej podoba, to niesztampowe przedstawienie tematu z dużą nutką tajemniczości. To wciąga.
    W pełni podpisuje się pod tym, wreście i mnie zainteresowała jakaś praca Autora. Proszę tak dalej.

Domyślnie

Powienienem widzieć kontury domostw? Bo ich niemalże nie widzę i uznaję za celowy to zabieg, dzięki któremu rzeczywiście mamy do czynienia z groteską fotograficzną hehe...
    Foto-teatr, do tego twój avatar i można skompilować sobie niezłe scenki!
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów