Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Punkty...

Domyślnie

Punkty to chodzi o piksele na zdjęciu? Przepraszam ale obróbka nie przemawia do mnie w ogóle. Sam kadr jest w miarę ok więc spróbuj jeszcze raz. A jeśli tak miało być i tak to chciałeś nam pokazać to jestem na nie. I bez winiety i pamiętaj to MZ tylko. Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez katatjuta Zobacz posta
    Punkty to chodzi o piksele na zdjęciu?
    Trafiłeś...! Nie tak miało być, ale tak wyszło (głównie na miejscu)... Wstawiłem, bo mnie ten motyw się podoba (2 tygodnie się zastanawiałem...) Piksel, też człowiek...

Domyślnie

Hmm, obrobka taka powiedzialbym eksperymentalna. Za to kadr do mnie trafia. Ladne swiatlo na dole, troche delikatnie zarysowanych wieloplanow i ciekawe posuniecie z brakiem nieba.

Moze by tak wersje mniej eksperymentalna obrobkowo jeszcze zarzucic.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Za przedmówcą. Widzę, że bardzo fajny kadr wyszedł, tylko coś z obróbką nie tak.

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    Nie tak miało być, ale tak wyszło (głównie na miejscu)...
    Aha. Ujrzałeś tam piksele ?

Domyślnie

Nothing, no jest słabo niestety, eksperyment sienie powiódł, kłuje w oczy jednym słowem
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Kadr jest ladnie ulozony, do mnie trafia. Mysle, ze w wersji 'nieeksperymentalnej' bardzo przyjemnie by sie na to patrzylo.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Moze by tak wersje mniej eksperymentalna obrobkowo jeszcze zarzucic.
    Zobaczę co da się zrobić, chociaż materiał na nefie nie wróży nic dobrego. To była walka ze źle dobraną ekspozycją...

Uprawnienia umieszczania postów