Genialne foty, genisalne. Chyba wreszcie kupię filtr IR![]()
Szukaj
Genialne foty, genisalne. Chyba wreszcie kupię filtr IR![]()
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
hmm kadry jak dla mnie super. niestety jeśli chodzi o takie przedstawienie IR jestem na nie. Mam wrażenie, że IR jako takie, nie wnosi do tych zdjęć zupełnie nic, ale to tylko moje zdaniepozdrawiam
Nie chciałem samotnie nie wyrażać zachwytu i uwielbienia,bo niestety nie jestem w stanie tego z siebie wykrzesać...Nie pasuje mi i kolorystyka tych IR-ów,jak również kontrast i krzywizny.Niewiele tam widzę,szczególnie na dwójce.Co do kreatywności się nie wypowiem,a po tych smugach ciężko mi rozpoznać statek,ale dziadkowie i starzy,zgrzybiali tetrycy ...tak mają.Lubie IR-y,ale w wykonaniu ,które czasami tu jeden z Kolegów prezentuje,a sporadycznie może dwóch,trzech....ale mną sie proszę nie przejmować,bo mam zły okres...irytuje mnie nawet...piwo...
Pozdrawiam
Andrzej.
świetne fociszejak dla mnie trafione z tą IRenką
jedyneczka na ścianę
pozdrawiam
Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES
Jedynka super. Jedyne co bym, wysteplował to te postacie na ławce.
Szkoda, że fotografie się (już?) nie wyświetlają, bo szukam informacji i przykładów zastosowań tego filtra.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
O la boga :O Gornik ? Panie szturmowiec, zobacz z kiedy jest temat. O jaki konkretnie filtr Ci chodzi?
Raczej archeolog![]()
Skontaktuj się z nami