Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie podlaskie minusy

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Czym szybciej uciekam stąd bo w domu zrobiło się chłodniej . Wszystkie trzy podobają się z naciskiem na 2.

Domyślnie

Podoba się tylko na jedynce na dole śnieg trochę niebieskawy.

Domyślnie

Ogolnie fajnie. 2 dla mnie naj, za to swiatlo wdzierajace sie z boku...fajny to klimacik robi.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Bardzo fajne, zimowe fotografie. Chyba jedne z lepszych w tym sezonie, tu na forum. Najbardziej podoba mi się 1 i 2, jedynkę widziałbym z trochę ciemniejszym niebem. Co do zarzutu o za niebieski śnieg na 1 - nie przejmuj się, jest naturalnie, jest OK.

Domyślnie

Fotografia druga jakos najbardziej do mnie przemawia... moze dlatego, ze lubie duza ilosc slonca w kadrze...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Ładnie przedstawiona mroźna zima .
    Dwójka faktycznie za sprawą bardzo przyjemnego światła i dużej dawki ciekawego klimatu wybija się na czoło stawki.
    Jedynka też fajnie się prezentuje. Uwaga Tomka jak najbardziej słuszna jest.
    Co do koloru śniegu, to różniste jego odcienie i barwy widziałem. Tutaj jednak widziałbym to w trochę cieplejszej wersji podane .
    Pozdrawiam.

Domyślnie

pierwsze dwa łykam jak ciepłe kluski ....mniam

pozdrawiam

ps. kiedy wpadniesz na ptaki ?
    nikony dwa i jakies szkła

Domyślnie

2 jest bardzo magiczna-świetne kolory!!!

Domyślnie

rzeka daje rade,jeszcze nie zamarzła

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów