Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: -19*c

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Piękne kolory, przyjemny kadr jednak chyba niepotrzebnie tak nisko ustawiony aparat, bo te chwasty trochę dominują.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Dobrze jest. Ladne kolory, czuc mrozek. Pomysl z pochyleniem aparatu wg mnie trafny.
    Oczywiscie mozna by sie spierac, czy tyle czy mniej czy wiecej.
    Jak dla mnie pasuje obecna forma.
    Ogolnie fajny, mrozny fot.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Krótko i na temat. Bardzo dobra fota. Chwast na pierwszym planie dobrze się prezentuje, zwłaszcza że fajnie go zmroziło. Kolorki są, nastrój jest, mocne punkty kadru zagrały, według mnie to dobrze przemyślane zdjęcie.
    To niskie zachmurzenie to po prostu chmury, czy mgła nad jakąś wodą?
    Pozdrawiam,
    Mirek

Domyślnie

Bardzo ładne, tak jak kolorki jak i sam kadr podobają mi się i nic bym nie zmieniał. Klimacik jest i bardzo przyjemnie ogląda się tą fotografię Pozdrawiam
    D800 | D750 | N14-24 | N50 1.8G | N85 1.8G | 70-200 2.8G VR II | TC-20E III | MANFROTTO 055XPROB & MH055M0-RC4 | NiSi

Domyślnie

Mirq- to chmury, tam raczej nie ma żadnego zbiornika z wodą, tylko kopalnia odkrywkowa.

Domyślnie

fajna łuna koło słońca się utworzyła

Domyślnie

Całkiem przyjemna fotografia. Głównie za sprawą kolorków, które to przypadły mi bardzo do gustu.

Domyślnie

Zarówno kompozycja jak i kolorek mi odpowiada - lubię osobiscie takie klimaty.
    D700 i kilka szkiełek
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Uprawnienia umieszczania postów