Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Edyta w trzech odsłonach

Witam.
    Moja druga i tym razem 100% samodzielna walka w studio.
    Tym razem przedstawiam wam sympatyczną Edytę.
    Oczywiście konstruktywne uwagi mile widziane.

1.

2.

3.

Pozdrawiam

Domyślnie

ło matko.
    coś ty na jedynce porobił ?
    na monitorze w domu widać, że tło jest ciemniejsze i pomaziałesz je jaśniejszym "pędzlem".
    na laptopie w pracy tego nie widzę.

co do zdjęć - 2 ma bardzo fajny klimacik, inny niż większość tutaj prezentowanych zdjęć. z tym, że jeśli już bym się bawił w jakąś tam symetrię, to trochu bym "podprostował"

1 i 3 to poprawne prace. 3 trochu bardziej, bo światełko ładnie gra. jednak nie wybijają się znacząco.

tak czy siak, poziom wysoki.
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Psychotrop tak 1 była "myziana" kurcze u mnie ani w pracy ani w domu tego nie widać. Nie wiem od czego to zależy ? kwestia profili ?
    Tak czy siak dzięki za opinie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tot1977 Zobacz posta
    Psychotrop tak 1 była "myziana" kurcze u mnie ani w pracy ani w domu tego nie widać. Nie wiem od czego to zależy ? kwestia profili ?
    pewnie jakaś kalibracja monitora, albo kwestia samego monitora i możliwości jego wyświetlania.
    zrzutu ekranu nie zrobię, bo to nic nie da, ale może zrobię fotkę monitora i tego jak się to wyświetla, to sam zobaczysz. ale to dopiero w domku.

i już milknę nie robiąc OT.
    wyślę ci potem PW, żeby nie śmiecić tutaj
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Hmmm brak jakiejś spójności w tych 3-ech fotach. Na pierwszym ... było krzesło i była modelka ... ale trochę stockowo to wyszło. Na drugim był pomysł ... ale jeszcze do dopracowania. Prawe ramię modelki jakoś niekorzystnie wyszło, tak jakby było wykręcone jak u lalki, no i ubranie wpijające się też nie stworzyło ładnego ciągu. Trójka rozumiem miała być klimatyczno-romantyczna i w zasadzie tak to odbieram choć "ciężki" dół zdjęcia plus opuszczona głowa psują odbiór.
    Ale jak wiesz ja amator straszny to i na uwagi od speców czkaj

P.S. Widzę że jesteśmy na dwu róznych biegunach. Ty do przodu ja do tyłu. Biję brawo
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Uprawnienia umieszczania postów