Jarku pstrykaj po drodze pracy ile wlezie a potem sie obrobi w kolorze w BW ale klimaty jak zwykle u ciebie super.
Szukaj
Jarku pstrykaj po drodze pracy ile wlezie a potem sie obrobi w kolorze w BW ale klimaty jak zwykle u ciebie super.
D700 i kilka szkiełek
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
2 bardzo na tak,nie mam zastrzeżeń
O jedynce napiszę tylko,że jest za ostro-twardo,poza tym OK.
Fajnie masz z tym śniegiem-pozazdrościć!
2 mi sie podoba. Fajny kadr, gra swiatla i cienia. Ciekawe kolory. Cieplejszy dol i chlodniejsza gora-dobrze to wspolgra. No ja za 2.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Fotografie są bardzo ciekawe, przedstawiają tę krainę zupełnie inaczej niż większość z nas zna z fotografii.
Mnie się obie podobają z naciskiem na drugą odsłonę!
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Ja wybieram dwójkę, dla zdecydowanie ciekawsza, niż pierwsza. Bardzo fajnie to wyszło.
Te drugie to cos pieknego,uwielbiam takie zdjecia...
Nikon D70 + Tamron AF 24-70mm + Nikkor 55-200 + Sb-600
Przepraszam za brak Polskich znakow,brak Polskiej klawiatury !
Bajkowe foty ze szczególnym uwzględnieniem dwójeczki. Skoro w każdym czasie wydobywasz inne piękno z tej miejscówki może warto pokusić się o jakiś secik pt: "cztery pory roku" ??
d-90, 18-105 , 35 f1.8,Sigma 10-20 F4-5.6 HSM, SB-600, lowepro inverse 200, Velbon Sherpa 600R i parę gadżetów
Ja wybieram dwójeczkę - kompozycyjnie jakoś bardziej mi podchodzi i nie przeszkadzają mi nasycone kolory - sam ostatnio tak lubię![]()
Dominik
Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
flickr
Bardzo dobrze radzisz sobie z tym śniegiem, z aparatem jeszcze lepiej.
Obydwa bardzo ładne ale wybieram 2 - ciekawsza kompozycja.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Skontaktuj się z nami