Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Lekcja latania

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Lekcja latania

EDIT: zdjęcie usunięte na prośbę autora wątku/fotografii.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 14-02-2022 o 02:12
    Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.

Domyślnie

Wykonanie ok.
    Ale na tym zdjęciu nie widzę nic spójnego.
    Nic mi w nim nie pasuje (pianino, piwo w ręku, samolot, okulary, a tym bardziej te buty)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sowart Zobacz posta
    Wykonanie ok.
    Ale na tym zdjęciu nie widzę nic spójnego.
    Nic mi w nim nie pasuje (pianino, piwo w ręku, samolot, okulary, a tym bardziej te buty)
    No z ust mi to wyjeles. Nie ma nic co by wspolgralo a do tego modelka jakos tak bez przekonania i emocji.

Domyślnie

niestety zgadzam się z tym co wyżej napisano.

Domyślnie

Stworzyłeś nastrojowy klimat, świece, pianino, ale jeśli chodzi o modelkę, to ta właściwa chyba dopiero przyjdzie?
    Boso, będzie mieć piękne oczy, których nie trzeba zakrywać przeciwsłonecznymi okularami. Odziana w jedwabną sukienkę, a w ręku będzie trzymać lampkę czerwonego wina.
    Pozdrawiam,
    Mirek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirq Zobacz posta
    ...Boso, będzie mieć piękne oczy, których nie trzeba zakrywać przeciwsłonecznymi okularami. Odziana w jedwabną sukienkę, a w ręku będzie trzymać lampkę czerwonego wina.
    Dziękuję za podpowiedź jak zrobić piękne zdjęcie przy pianinie. Niestety, nie miałem pod ręką tak romantycznej modelki. Zamiast tego, przyszła na swoją pierwszą lekcję gry - bardzo niegrzeczna dziewczynka.
    Podarła nuty, pociągnęła łyk piwa, siadła na klawiaturze i... wyluzowana czeka na wejście nauczyciela.

P.S. Nie było zgody na zdjęcie bez okularów - ma zeza.
    Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wizymir Zobacz posta
    Dziękuję za podpowiedź jak zrobić piękne zdjęcie przy pianinie. Niestety, nie miałem pod ręką tak romantycznej modelki. Zamiast tego, przyszła na swoją pierwszą lekcję gry - bardzo niegrzeczna dziewczynka.
    Podarła nuty, pociągnęła łyk piwa, siadła na klawiaturze i... wyluzowana czeka na wejście nauczyciela.
    Po przeczytaniu tego opisu i zestawieniu go z tytułem zdjęcia zaczynam czuć klimat
    Pozdrawiam,
    Mirek

Domyślnie

Jesteście niewolnikami stereotypów. A może właśnie chodziło o totalny eklektyzm? Tu faktycznie nic do niczego nie pasuje, nie wydaje mi się to przypadkowe...

Uprawnienia umieszczania postów