moze damy sobie spokoj z uszczypliwoscia i kto ma lepsze informacje, kto ma lepsze zrodla i cokolwiek innego.
co ? nowa tokina to jest akurat jedna z ciekawszych kwestii ostatnich dni .. na ktora czekalismy wiele wiele miesiecy ..
Szukaj
moze damy sobie spokoj z uszczypliwoscia i kto ma lepsze informacje, kto ma lepsze zrodla i cokolwiek innego.
co ? nowa tokina to jest akurat jedna z ciekawszych kwestii ostatnich dni .. na ktora czekalismy wiele wiele miesiecy ..
dosyć tych uszczypliwości, dawać zdjęcia
pozdrawiam Piotr
rozpoczal sie leniwy czwartek. mialem nadzieje ze cos tu zobacze .. wstawie sobie wode na kawke i poanalizuje foty. no . zeby nie zapeszyc - ide wstawic wode. pzdr all z samego rana![]()
jak tak mozna mieć obiektyw i sie samplami nie podzielic - no chyba ze to taka kicha ze nawet nie warto - mam nadzieje ze w poniedziałek ja bede miał swojego
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
A może nową Tokiną tak trudno robi się zdjęcia, że nikt jeszcze ich nie zaprezentował, choć co niektórzy się już wczoraj pochwalili jej posiadaniem.
Pozdrawiam:
Andrzej
pozdrawiam Krzysiek
Po skonsumowaniu tego testu doszedłem do wniosku, że chyba nie warto było czekać na tą Tokinę...
Za mniejsze pieniądze jest Tamron, równiejszy jeśli chodzi o ostrość, mniejsze filtry, mniejsze aberacje (takich jak w przykładzie nigdy nie uświadczyłem na swoich zdjęciach).
Różnicę w cenie lepiej chyba wydać na porządny statyw albo inszą inszość... Ewentualnie zbierać na Nikkora 17-55
pozdrawiam, kuba
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
Skontaktuj się z nami