Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 54 z 54

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilk325 Zobacz posta
    .......Nie zastanawiaj się nad D7000 bo przeklniesz chwilę ( gdybyś go kupił ) ze względu na baaaardzo mały bufor, który zapchasz po 3 ujęciach w trybie ciągłym- niestety to wada tej puszki.
    Wiem Tadziu. Chociaż kusi matryca D7000 ale tak jak pisałem wcześniej nie interesuje mnie te body. Tak jak mówisz " przekląłbym tą chwilę " . A jeszcze jak pomyślę że mógłbym trafić na " defekty Fatmana " (ukłony dla kolegi ) to byłbym się chyba wk...ił.
    Raczaj na pewno będzie to 300s. Czekam tylko na kasę. Dziś właśnie sprzedałem S120-400 także niebawem będę czegoś szukał. I tu przy okazji prośba do piszących do mnie na PW. Jeżeli macie zamiar sprzedać mi swoje body to nie piszcie coś w stylu " będę miał na zbyciu " lub "zaproponuj swoją cenę". Niech spełnia to chociaż namiastkę oferty. Stan, przebieg i cena no i miło byłoby gdyby tak załączyć jakąś fotkę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zen Zobacz posta
    I tu przy okazji prośba do piszących do mnie na PW. Jeżeli macie zamiar sprzedać mi swoje body to nie piszcie coś w stylu " będę miał na zbyciu " lub "zaproponuj swoją cenę". Niech spełnia to chociaż namiastkę oferty. Stan, przebieg i cena no i miło byłoby gdyby tak załączyć jakąś fotkę.
    OK, to Twoja sprawa, ale uważaj na sprzedającego - tylko uprzedzam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Malikus Zobacz posta
    Gdybys ktos chcial ... Nikon D300s plus fajny zestaw

Sądzę że należy zakończyć ten post. Zaczyna się robić giełda.
    Ostatnio edytowane przez Zen ; 15-02-2012 o 15:35 Powód: ort.

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów