Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Martwa natura z cebulami

Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

świetne, jedynka najlepsza widzę to u babci na ścianie :P

Domyślnie

Bardzo mi się podoba! Można prosić o parę słów wyjaśnienia w jaki sposób były robione?

Domyślnie

Mozna.. tkanina to prześcieradło ciemne bawełniane oraz ciemny obrus miękki w uładaniu. Rekwizyty takie jak widać, oswietlenie CY100 z nakładką snoot. W foto 3 dodatkowo polozony kawalek szyby miedzy obrus i eksponaty
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

dla mnie równiez 1 najlepsza, ale wszystkie są świetne
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

bardzo stylowe ,klasyczne wręcz i w tym ich urok...
    Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..

Domyślnie

kurcze
    musiałem się przyglądnąć 1 i 2 żeby dostrzec zdjęcia w tych pracach, a nie obrazy olejne na płótnie.
    oj robi wrażenie i przywołuje na myśl zajęcia z martwej natury na Akademii Sztuk Pięknych na wydziale Malarstwa (nie, nie studiowałem na ASP ).

trójka także świetna, ale mimo, że w tym samym klimacie, jednak mi tu nie pasuję, ze względu na najmniejszą "malarskość" tej pracy

i Jarku prośba ode mnie jako moda.
    wrzucaj większe zdjęcia.
    maksymalny rozmiar na forum to na szerokość 1000px, a na wysokość 850px.
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Bardzo fajny klimat... podoba mi się na tyle, że do kuchni z chęcią bym je przygarnął. Naprawdę ładne i w wysmakowanym stylu.

Uprawnienia umieszczania postów