Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Dolina Rospudy - Augustowiacy kontra ekolodzy

Zdjęcia zrobione 25.II podczas konfrontacji augustowiaków z ekologami. Była gorąca atmosfera i ni jak to się miało do zapowiedzi augustowiaków o kulturalnej dyskusji. Padło wiele obraźliwych określeń, mnóstwo wyzwisk i bez sensownych zdań.
    Zapraszam do komentowania, jest to mój pierwszy reportaż, pierwsze kroki w tej działce fotografii. Wiem jedno, wspaniałe przeżycia, chce się więcej

Więcej zdjęc na http://pbase.com/jakubiwo/

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

10.

Czarne pudełeczka i okropnie ciężka teczka

c-man
    Gość

Domyślnie

Myślę że całkiem nieźle, ale nie mam czasu się przyjrzeć ...Lecę...

Domyślnie

Niezłe. Atmosfera wyraźnie widoczna. No, w końcu jak się pojawi kilku polaków z krzyżami w rękach to przecież zawsze ktoś musi oberwać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez temporalis Zobacz posta
    Niezłe. Atmosfera wyraźnie widoczna. No, w końcu jak się pojawi kilku polaków z krzyżami w rękach to przecież zawsze ktoś musi oberwać
    Szczegolnie, jak po drugiej stronie pojawi sie paru polakow ze zniczami w rekach...

Domyślnie

Co do reportazu, to mam doswiadczenie nijakie, ale te fotki mi sie nie podobaja. Jakos nie oddaja mi klimatu reportazu. Jedynie w moim odczuciu 8 ociera sie o temat reportazu dotyczacego sprawy Rospudy.

Tak na marginesie... co to za kraj?... Zawsze, gdy cos sie dzieje ludzie wylegaja na ulice /lasy/ z krzyzykami i zapalonymi zniczami. Tragedia...

bombel
    Gość

Domyślnie

Nie narzekaj - to znakomicie ułatwia ogląd sytuacji.

Na przykład na westernach ci źli mieli czarne ubrania i kapelusze, a ci dobrzy mieli białe koszule, żeby umysłowo powolna publika zdołała się szybko zorientować. To zasada podstawowa w showbiznesie, zwłaszcza w jego nieco plebejskiej odmianie.

Jeśli w Polsce widzisz jakąś społeczną rozróbę, i z daleka przez ogólny tumult nie słychać komu o co idzie - patrzysz, kto ma krzyże. Stawiam dolary przeciw orzechom, że grupa machająca krzyżami (patrz świetne zdjęcie nr 4) to ci o wstecznych poglądach, gotowi z chrześcijańską miłością spuścić wpier swoim adwersarzom i pogonić im kota. Nie będzie jakaś zasrana Bruksela pluła nam w twarz, a tym bardziej jakieś dziwolągi z kolczykami gdzie popadnie!

Wiesz, trudno wymagać od ludzi, żeby szyli sobie mundury na takie okazje, a przecież - gdy przyjdzie co do czego - i zaczniemy w końcu przekonywać przeciwników, w boju trzeba się jakoś odróżniać od tej europejskolubnej chołoty... Krzyż jest od wielu lat dobrym wyróżnikiem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    (ciach..)
    gotowi z chrześcijańską miłością spuścić wpier swoim adwersarzom i pogonić im kota. Nie będzie jakaś zasrana Bruksela pluła nam w twarz
    (ciach...)
    krucjata po prostu

Domyślnie

Podoba sie bardzo!!! zwłaszcza ta seria z krzyzami!
    | D700| D600| N 24 1.4| N 24-70 2.8| N 50 1.4| N 60 2.8| N 85 1.4| N 80-200 2.8| SB900|
    Onephoto

Domyślnie

Fajne, dynamiczne - długie czasy spełniły swoją rolę. Prawdziwy reportaż i tyle

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów