Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Człowieczek

Domyślnie

Swietne! Jest klimat i to uwielbiam w fotografii!

Domyślnie

Dobre jest, widać potęgę gór zimą. Nie próbowałeś inaczej kadrować, tak by człowieczek nie był centralnie?
    Pozdrawiam,
    Mirek

Domyślnie

Hm do mnie to kadrowo nie przemawia. Widziałbym ludka w mocnym pukcie, a i pozbyłbym się PG bo za bardzo mi tam wzrok ciągnie...

Domyślnie

Moim zdaniem fantastyczne zdjęcie i nie ma co szukać dziury w całym. Gratulacje szczere, chętnie widziałbym to zdjęcie nad łóżkiem w sypialni.
    Michał, piękne prace na www.
    Ostatnio edytowane przez georghe ; 12-02-2012 o 17:58
    Nikon

Domyślnie

Po pierwsze primo to "ludzik" nie jest centralnie.
    Po drugie primo bez lewego rogu nie było by równowagi do ludzika. Jest GIT i tak bym pozostawił

Domyślnie

Ludzik jest w tym miejscu, ponieważ chciałem pokazać ile drogi już przeszedł, a ile jeszcze ma ... że więcej ... niż przeszedł... taka metafora turystyki górskiej, bo tam zawsze jest dalej niż bliżej ...
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

Jest bardzo dobrze, ale gdyby bylo wiecej ciekawszej lewej strony, ludzik bardziej z prawej to byloby naprawde mega. Niemniej jednak, za to zdjecie naleza sie gratulacje.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoMichal Zobacz posta
    Ludzik jest w tym miejscu, ponieważ chciałem pokazać ile drogi już przeszedł, a ile jeszcze ma ... że więcej ... niż przeszedł... taka metafora turystyki górskiej, bo tam zawsze jest dalej niż bliżej ...
    A jeśli można spytać - jaki to szlak? Rozumiem, że tatrzański, ale dokładniej?
    Pozdrawiam,
    Mirek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirq Zobacz posta
    A jeśli można spytać - jaki to szlak? Rozumiem, że tatrzański, ale dokładniej?

Trzydniowiański Wierch -> Kończysty Wierch
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów