Nooo to mnie dobiłeś, to ja się okopuję w jakiś krzakach czekam cierpliwie ze dwie godziny a tymczasem ten jegomość siada ci na balkonie - to niesprawiedliweBardzo ładny portret
pozdrawiam
Mariusz
Szukaj
Nooo to mnie dobiłeś, to ja się okopuję w jakiś krzakach czekam cierpliwie ze dwie godziny a tymczasem ten jegomość siada ci na balkonie - to niesprawiedliweBardzo ładny portret
pozdrawiam
Mariusz
Tak dobrze to nie ma . Raz usiadł i na szczęście aparat był pod ręką . Widać że do miasta ściąga go duza ilość drobnicy . W sumie to trudny przeciwnik . Pojawia się nie wiadomo skąd i kiedy . W niedzielę obserwowałem takiego jegomościa nad Bugiem , na zamarzniętym starorzeczu . W pewnym momęcie zapikował na grupę małych ptaszków a po chwili zniknął . Łaziłem tam jeszcze kilka godzin ale już go więcej nie zobaczyłem . Tak celowo sfocić krogulca to duże wyzwanie . Życzę powodzenia w zasiadkach . Z tego wszystkiego nie pochwaliłem myszki a jest naprawdę bardzo udana .
Pozdrawiam , Darek .
Swoją droga to "myszak prawie" jest świetny myszę przyznaćchoć nie znoszę tego tałatajstwa
![]()
Ostatnio edytowane przez tomajk ; 17-02-2012 o 00:21
http://www.krupienko.pl/galeria/
Skontaktuj się z nami