Chętnie dowiem się czegoś o tym zdjęciu![]()
Szukaj
Chętnie dowiem się czegoś o tym zdjęciu![]()
Pół twarzy jest ciemniejsza, nie wiem, co to jest taka stylizacja czy co?
I Białe sterylne tło.
Nie podoba mi się
daj większe - graficznie dośc ciekawe
Nie dla mnie zdjęcia z samą formą. Nestety nie czuję artyzmu. A technicznie ciężko coś powiedzieć przy takim ujęciu. Bardzo podoba mi się sama kompozycja i ułożenie materiału i ciała. Natomiast nie podoba mi się kolor skóry, biała maska, prostoliniowe poziome zagniecenie na "sukni", makijaż.
Zdecydowanie nie. Sterylne tło zaburzyło proporcje, modelka wygląda karykaturalnie - nie widzisz tego ?? Stała na szczudłach, czy po prostu proprocja nóg w stosunku do długości reszty ciała ma się jak 2:1 ??
O co kaman z twarzą ?? miała tam jakąs koronkę/woalkę, pół twarzy jest pomalowane na ciemniej czy co??
Wyraz twarzy/układ rąk również nic nie wnosi do zdjęcia, zwłaszcza przy takim kadrze
FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR
tak, na twarzy miała czarną woalkębędzie bardziej widoczna przy portretach
![]()
co do tła, no cóż, jeszcze nie okiełznałem pracy z kartonem, która po przesiadce z PP jest... hmmm jakby to określić. Inna, dziwna?
Długie nogi ma ta Twoja modelka
Woalka stworzyła bardzo dziwny efekt, w takim kadrze i takich rozmiarach zdjęcia nie da się określić że to woalka. Wygląda to jak dziwny makijaż tudzież opalenizna na połowie twarzy.
No mnie osobiście do tego zdjęcia nic nie przekonuje, może z jakimś retro tłem byłoby ciekawsze w odbiorze
pomysł, jak najbardziej na tak... ale wykonanie...już na nie...!"woalka" dość skutecznie zaciemniła twarz, widać... coś przebija się z za sukni, coś ala krzesło (watro było by zadbać o takie szczegóły...), może i się mylę, ale ciemne tło było by korzystniejsze...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Pierwsze co mi sie kojarzy to mikolajki, zalamanie na materiale taborecik? malo zlamana w biodrze jak dla mnie, no i dziouchy nie widac prawie! dawaj portrety
pozdroofka
Member of ABCDEFG POLSKA.
Skontaktuj się z nami