Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Domek...

Domyślnie

witam tu Asia (,lepsza polowa pitbula),podziwiam ..i pierwsze zdjecie piekne ,wlasnie przez to ze jest ta miedza..trawa,pierwszy plan i drugi.fajny widok..malarski jak dobrze ujal zolto-czarny.robi wrazenie trojwymiaru,koncze bo dostane opieprz od meza.Mi sie bardzo podoba.pozdrawiam.

Domyślnie

Przez to, że pisałaś z doskoku i w pośpiechu, nie policzyłaś dokładnie tych planów na zdjęciu. Według mnie tam chyba są ze cztery.
    Pozdrawiam,
    Mirek

Domyślnie

Bardzo dobre obydwa .
    Pionik już wiesz, ale mi jeszcze bardziej poziom się podoba.
    Ma elegancką kolorystykę. Myślę, że lekkie przyciemnienie góry nie było by złym posunięciem .

Domyślnie

W zasadzie to są trzy, ale mniejsza z tym

Cytat Zamieszczone przez mirq Zobacz posta
    Może jestem dziwny, ale dla mnie na jedynce jest za dużo miejsc rozpraszających uwagę, która miała być skupiona na domku, jak rozumiem. Wolałbym to zdjęcie np. bez tej - nazwijmy to "miedzy" na pierwszym planie. Właśnie tych planów jest w sumie za dużo, wolę zdjęcia "proste", dlatego wybieram zdjęcie nr 2, na którym jest jeden obiekt zdecydowanie przyciągający oczy (domek), a cała reszta łagodnie uzupełnia całość, ale nie odwraca uwagi.

Własnie dla tego domek nie jest w mocnym punkcie( trójpodziału), aby ta miedza prowadziła i dodała dynamiki, cos w rodzaju drogowskazu. Dlatego wyciagnalem cała rzeźbę terenu. Cały kadr jest przemyślany w każdym szczegole.

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Bardzo dobre obydwa .
    Pionik już wiesz, ale mi jeszcze bardziej poziom się podoba.
    Ma elegancką kolorystykę. Myślę, że lekkie przyciemnienie góry nie było by złym posunięciem .
    A wiesz ze po wstawieniu tutaj dokładnie to zrobiłem
    Ostatnio edytowane przez swider ; 11-02-2012 o 23:51 Powód: Łączenie.

Domyślnie

Świetne fotki... wybieram obydwie fajna obróbka na dwójeczce.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Wybieram 2 - bardzo ładna.
    W 1 wolę 2 niezależne zdjęcia.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Dwójka jest OK.Jedynka słaba...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Oba mi się podobają i także bardziej przemawia do mnie nr 2
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Obydwa są MEGA! Choć na jednynce światełko jest super i kolorki naprawdę poprawiają nastrój, to dwójka zatrzymała mnie na dłużej. I tak jak napisał autor - jest melancholijna, ale właśnie dzięki temu zmusza do refleksji.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów