Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Ja tam bym takich nie chciał dostać ze swojej studniówki BW spoko, ale bez takich postarzeń.

Domyślnie

Dobre B&W z teksturką może być lepiej odebrane niż coś na kształt sepii. Tak przynajmniej mi wyszło z obserwacji komentarzy na forum, choć to może niekoniecznie miarodajna i reprezentacyjna grupa odbiorców.

Domyślnie

dobre zdjęcia zarówno 1 wersja jak i 2
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mskowronski Zobacz posta
    (...) Moim zdaniem nadają się jako dodatkowe dla maturzystów, taka odmiana od kolorowych zdjęć
    Jeśli to jest dodatek to moim zdaniem jest to sympatyczny i oryginalny pomysł. Jeśli komuś nie będzie pasowało do wystroju pokoju to zawsze ma zdjęcie kolorowe (które też mi się bardzo podoba jest kolorowe i radosne).

Zdaję sobie sprawę, że stare zdjęcia są zazwyczaj wyblakłe ale może w tym postarzałym zwiększyć minimalnie kontrast co nadało by im troszeczkę wyrazistości?
    D700|D80|MB-D80|N24-70 f2.8|N50 f1.4|N18-70 f3.5-4.5|S10-20 f4-5.6|SB-900|...|

Domyślnie

Piękna ta czerń i biel... Zwłaszcza to drugie... Pozdrawiam

Domyślnie

Generalnie efekt bardzo mi się podoba! Tyle, że ... nie pasuje do studniówki. Chyba nikt nie będzie chciał mieć takich wspomnień ... czasy są bardzo nowoczesne.
    Ta fotka w kolorze natomiast - rewelacja! To jest to!
    Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Domyślnie

Dziękuję za komentarze. Fajnie, że pojawiły się też pozytywne

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów