Szukaj
Mi się obróbka nie podoba.
A co konkretnie?
Za staro to wszystko wygląda.
Obróbka moim zdaniem dosyć ciekawa. Mi tam się podoba chociaż chyba więcej koloru było by bardziej na miejscu bo to studniówka, czas zabawy... Oczywiście ta obróbka też świetna ale chyba nie pasuje do studniówki...
Takie moje zdanie, no ale ja się nie znam![]()
sama studniówka wydaje mi się czymś kolorowym i barwnym, tutaj natomiast może i jest jasno, aż za bardzo jak na mój gust, ale poza tym widząc zdjęcie raczej byśmy nie wpadli na pomysł, że jest ono ze studniówki, bo w ogóle nie ma w nim kontekstu.
na drugim zdjęciu pan ma ciemniejsze jedno oko od drugiego, myślę, że można byłoby coś z tym zrobić w obróbce, dodatkowo tło jakieś smutne jest, za to pozoranci (osoby pozujące) są ok i fajnie się układają![]()
Standardowo będą tego typu zdjęcia. Te postarzane to dodatkowe, pomyślałem, że to dobra odmiana.
3.
już dużo lepiej i cieplej przede wszystkimosobiście mi brakuje jeszcze jakiegoś zdjęcia z innym tłem czysto studniówkowym, jakieś tańce w tle czy elementy wystroju sali, cokolwiek, co się może ze studniówką kojarzyć
![]()
Dzięki za opinie - nie było moim zamiarem wstawianie zdjęć typowo studniówkowych, czyli zabawy. Chciałem poznać opinię konkretnie co do zdjęć postarzanych. Moim zdaniem nadają się jako dodatkowe dla maturzystów, taka odmiana od kolorowych zdjęć![]()
Skontaktuj się z nami