Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Call on me :)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Call on me :)

Dawno nie fociłem babeczek więc odgrzewam kotlet bo nie pamiętam czy pokazywałem. Jeśli tak to wybaczcie - poprostu żeby nie myśleć o 5D zająłem się obróbką starszych zdjęć...

Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Skrytykuję bez litości - a poważnie technicznie zdjęcie nie wymaga IMO komentarza - światło, kadr, GO i pomysł absolutnie mi pasują tylko tylko ten zmarszczony nos nie oddaje tego co - mam wrażenie - chciałeś pokazać. I to jest najdziwniejsze - zdjęcie na tyle sugestywne, że można znaleźć przekaz a jednocześnie z takim małym zgrzytem. Generalnie bardzo na PLUS - tylko ta mina ... może jakieś inne z serii ?

Domyślnie

Na publikację innych nie mam zgody a szkoda Nie przyklejałbym tu idei - fota miała być luzacka i taka mam nadzieję jest a zmarszczony nos to już nie moja a modelki zasługa
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Bonzo
    Gość

Domyślnie

poprostu świetne a zmarszczony nos dodaje tu uroku jak dla mnie jeszcze raz podkreśle bomba

Oszczędny w słowach Awatar lucki
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Bardzo mi się podoba światło na tym zdjęciu, ale przyłączam się do futrzaka z tym zmarszczonym nosem, troszku razi.

sailor
    Gość

Domyślnie

bardzo fajne foto. noska owszem mozna sie czepiac .. ale calosc jest na tyle fajna ze mozna to pominac

Uprawnienia umieszczania postów