Dawno nie fociłem babeczek więc odgrzewam kotlet bo nie pamiętam czy pokazywałem. Jeśli tak to wybaczcie - poprostu żeby nie myśleć o 5D zająłem się obróbkąstarszych zdjęć...
Szukaj
Dawno nie fociłem babeczek więc odgrzewam kotlet bo nie pamiętam czy pokazywałem. Jeśli tak to wybaczcie - poprostu żeby nie myśleć o 5D zająłem się obróbkąstarszych zdjęć...
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
Skrytykuję bez litości- a poważnie technicznie zdjęcie nie wymaga IMO komentarza - światło, kadr, GO i pomysł absolutnie mi pasują tylko tylko ten zmarszczony nos nie oddaje tego co - mam wrażenie - chciałeś pokazać. I to jest najdziwniejsze - zdjęcie na tyle sugestywne, że można znaleźć przekaz a jednocześnie z takim małym zgrzytem. Generalnie bardzo na PLUS - tylko ta mina ... może jakieś inne z serii ?
Na publikację innych nie mam zgody a szkodaNie przyklejałbym tu idei - fota miała być luzacka i taka mam nadzieję jest a zmarszczony nos to już nie moja a modelki zasługa
![]()
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
poprostu świetnea zmarszczony nos dodaje tu uroku jak dla mnie
jeszcze raz podkreśle bomba
![]()
Bardzo mi się podoba światło na tym zdjęciu, ale przyłączam się do futrzaka z tym zmarszczonym nosem, troszku razi.
bardzo fajne foto. noska owszem mozna sie czepiac .. ale calosc jest na tyle fajna ze mozna to pominac
Skontaktuj się z nami