Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Magda

Domyślnie Magda

Witam. Co prawda na forum jestem zarejestrowany od jakiegoś czasu. ale z przyczyn obiektywnych (braku czasu) nie byłem tutaj aktywny. Obiecuje ze to się zmieni.
    ...a tymczasem zamieszcze moje skromne zdjecia.. to ta sama sesja, ta sama modelka co u "Lucki".. Wiem.. Wiem... Lucki ma wiecej doświadczenia, a co za tym idzie ma lepsze zdjecia.. nie mam zamiaru z nim komkurowac, bo przegrywam w przedbiegach, ale mam nadzieje ze z biegiem czasu zaczne robic dobre foty.. zamieszczam zdjecia liczac na wasze uwagi uwagi, opinie..
    1.

2.

3...wiem tutaj szkoda ucietych dloni

4. (ciemno?)

pudełko z dziurką

Domyślnie

Ćwicz, kolego, ćwicz! Bo masz potencjał!
    Bardziej mi się podobają niż Lucki'ego. Co prawda on bardziej odważnie tnie/kadruje, ale na Twoich ładniej jest przedstawiona twarz modelki. Łagodniej i chyba bardziej naturalnie.
    2-świetna, bardzo przyjemna.
    3-makijaż do poprawy. Przy ostrej oprawie oczu przydałaby się mocniejsza szminka, bo ust prawie nie widać. Poza tym OK.
    4-dobre, tylko coś mi w nim nie pasi. Nie wiem co.
    1-fajny pomysł, tylko wokół modelki wyłazi mi poświata. Coś z obróbką nie tak zalbo za mocna kompresja. Może obciąć prawą stronę (włosy)?
    Dużo sprzętu, mało czasu

Domyślnie

Jedynka fajne dobry pomysł.
    Trójka mz. najlepsza, rzeczywiście szkoda dłoni.
    Czwórka chyba te cień przeszkadza, zbyt podkreśla linię nosa.
    |N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |

Oszczędny w słowach Awatar lucki
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Nie przesadzaj Roman! W studio mam takie doświadczenia co i ty, czyli zerowe . Z tych czterech które zamieściłeś 2 i 3.

Domyślnie

dla mnie najładniejsza jedynka, po prostu bardzo ładna, skóra, ucho, szyja, cała linia profilu, lekko zmysłowe naprężenie, ułożenie dłoni...
    Dwójka sympatyczna. Może wszyscy są przyzwyczajeni do takiej różnicy w barwie dłoni i twarzy jak na trójce, ale ja nie, poza tym sympatyczne, a światło fajne. No na czwórce to pojechałeś z tym nosem, żeby dziewczyna jeszcze miała taki nos, ale nie, Ty jej go dorobiłeś A ona sama robi lekkiego zezika, który bez uśmiechu i z dużym nosem wcale nie jest filuterny.
    Jednak jedynka super

Domyślnie

dzieki za Wasze opinie kazda uwaga jest dla mnie cenna
    pudełko z dziurką

Domyślnie

4 - podoba się
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

jakies dziwne oczy;p pozatym spoko ;]
    Nikon d70s, 18-70, 70-300, Zenitar 16mm., 50 1.4

Domyślnie

... w jakim sensie dziwne.. nie majstrowalem przy nich.... raczej..
    pudełko z dziurką

Domyślnie

3-ka!!!
    oczy i język te trzy punkty idelanie ,,ściągają" reszta się ,,rozmywa"- nie skupiam i wcale oczy nie biegają......po czasie dostrzegłem fragment bielizny.
    bardzo mi sie podoba
    1-ka tez oki
    l D90 l N16-85 l N35/1,8 l SB800 l

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów