Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcys Zobacz posta
    Jak zrealizują to co zapowiadają, to może być porządny system!
    Vista, też zapowiadała się świetnie a wyszło jak wyszło Beta będzie tylko anglojęzyczna ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rychu_cmg Zobacz posta
    Vista, też zapowiadała się świetnie a wyszło jak wyszło Beta będzie tylko anglojęzyczna ?
    biorąc pod uwagę, że 7 już jest bardzo dobrym systemem to 8 może naprawdę namieszać pozytywnie.

Domyślnie

biorąc pod uwagę, że 7 już jest bardzo dobrym systemem to 8 może naprawdę namieszać pozytywnie.
    XP (po SP1) też był bardzo dobrym systemem Windows 8 zapowiada się jako świetny system do laptopów, przy stacjonarnym kompie bardziej odpowiada mi siódemka, choć z końcową oceną wstrzymam się do premiery nowych okienek.

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

poprawiona wydajność, zarządzanie pamięcią, odświeżanie/odnawianie systemu i wiele wiele innych zmian
    No ok, ale widziałeś to w praktyce, jak rozumiem? Bo tak piszą o każdym nowym Windowsie

Domyślnie

Pisałem wyżej...
    Jak zrealizują to co zapowiadają, to może być porządny system!
    osobiście nie sprawdzałem ale jest już wersja Developer Preview i ponoć całkiem nieźle to się zapowiada ( chociaż tej wesji daleko do ostatecznej). Pod koniec lutego ma być Consumer Preview to będzie coś więcej wiadomo.
    A... i podobno mocno przerobili sprawy startu, usypiania, wyłączania. Widać wreszcie wyciągają wnioski z tego co ma konkurencja
    Ostatnio edytowane przez marcys ; 11-02-2012 o 11:34

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów