Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: dzieciaki

Domyślnie dzieciaki

Rycerz
    Gość

Domyślnie

świetna dwójeczka

Domyślnie

dzieki a co nie tak w jedynce ? bylabym wdzieczna za pare wskazowek dziekuje

Domyślnie

świetne zdjęcia brakuje mi tylko takiej....."pokerowej twarzy" no ale to tylko dzieci Można wiedzieć jaki to obiektyw ?
    Nikon D90 + N 18-105mm + N 35mm + SB 900 + RF-603, doprawione chińszczyzną......ogólnie kształtujący się

Domyślnie

Co chciałeś pokazać na tych zdjęciach?
    red light, dark room...

Domyślnie

Ogólnie podoba mi się. Czy mali pokerzyści mają naturalnie taki kolor oczu ??? Też jestem za 2. Jedynka mniej mi się podoba ale uchwycenie latających kart jest ok. No i ten As

Domyślnie

hey ,...co chcialas jak juz co chcialam pokazac ? dzieci .Nie byl to zaden planowany shoot ,a pomysl wynikl sam od nich ,to sa przebojowe dzieciaki mojego kuzyna i zawsze maja jakies fajne pomysly !

Cytat Zamieszczone przez Johan P Zobacz posta
    Ogólnie podoba mi się. Czy mali pokerzyści mają naturalnie taki kolor oczu ??? Też jestem za 2. Jedynka mniej mi się podoba ale uchwycenie latających kart jest ok. No i ten As
    Hey ,tak sie sklada ze Ci mali pokerzysci maja taki wlasnie kolor oczu dodane ciut ostrosci oraz podkreslenia koloru pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez zwireq Zobacz posta
    świetne zdjęcia brakuje mi tylko takiej....."pokerowej twarzy" no ale to tylko dzieci Można wiedzieć jaki to obiektyw ?
    obiektyw ,canon 24-70 usm L dziekuje
    Ostatnio edytowane przez swider ; 09-02-2012 o 21:57 Powód: Proszę nie mnożyć wpisów.

Domyślnie

Koleżanko Wiktorio (ależ oficjalnie, nie? ). Proszę nie mnożyć wpisów tylko korzystać z edycji i dbać o słownictwo, pisownię. Przecież te posty wołają o językową pomstę do nieba…
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez victoria81 Zobacz posta
    ze Ci mali pokerzysci
    I nie "Ci", lecz "ci". To zupełnie inne słowa.
    Krzysztof Paszkiewicz

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirq Zobacz posta
    Zdjęcia sympatyczne, ale po co ta winieta?
    żeby było fajniej
    [ ja tam lubię takie ozdobniki ]

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów