Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Rogalinowo

Domyślnie Rogalinowo

Chłodny zachodzik bezśniegowy

Domyślnie

To ujęcie miałoby wg. mnie większy potencjał, gdyby nie zostało przysłonięte od dołu drzewami na 1 planie, rozumiem że nie miałeś wpływu na porę wykonania zdjęcia.
    Ogólnie jest dobrze, ale tarczę słońca chciałbym zobaczyć w całości jako przeciwwaga do głównego obiektu czyli drzewa !
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Według mnie bardzo ładne. Świetny obiekt na pierwszym planie w postaci drzewa, fajny delikatnie pokazany drugi plan i rodzynek w postaci słońca. Pewnie, że lepiej gdyby słońce nie było tak zasłonięte, ale obawiam się, że pokazanie słońca w całości wiązałoby się z całkowitą utratą pierwszego planu (drzewa). Przynajmniej o tej porze, w jakiej było robione zdjęcie. Nie wiem jak to wyglądało 5 minut wcześniej.

Domyślnie

mnie kolorystyka nie przekonuje. Kadr jest bardzo ciekawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Dokladnie, tarcza slonca mis ie wlasnie teraz podoba w calosci byla by typowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Za Jarkiem, wszystko jest niebieskie, stanowczo za zimne, a przecież wcale nie musi.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Zdecydowanie w cieplejszej wersji lepiej by to wyglądało, może tylko nie aż tak jasno jak u Nikonozaura. Kadr mi się podoba.

Domyślnie

można było troche ocieplić ale chciałem uwiecznić te -15 stopni a że kolorów i śniegu brak postawiłem na taki odcień.
    To może jeszcze cos takiego

Domyślnie

Pierwsze mi się podoba, ale drugie jest znacznie lepsze. Proponuję tytuł alternatywny dla tego zdjęcia: "tato, chodźmy na spacer", albo "daj mi tę jasną piłkę, tato!"

Domyślnie

Jedynka bdb, ale w wersji kolorystycznej, zaproponowanej przez Andrzeja.
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów