Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: młoda pani

Rafał Słanek
    Gość

Domyślnie młoda pani

[/IMG]
    Witam drogich Forumowiczów!
    Jestem tutaj nowy. Bardzo proszę o ocenę moich pierwszych poczynań w studio.

Domyślnie

Minus za kadr, światło, nawet ostrość uciekła z oczu.
    Nie zniechęcaj się, ale dla mnie to zdjęcie jest do bani...
    Pozdrawiam
    Tomek
    Puszka, statyw i negatyw - takie kiedyś były czasy, a dziś to same cyfrasy...

Domyślnie

Ja tez jestem in minus. Do tego co powiedzial aTomek dodalbym jeszcze koniecznosc uzycia PSa, i zwiekszenie GO - patrz bukiecik

Domyślnie

Tytul "mloda pani", a na zdjeciu wyszla troche staro...
    Jakos ten sposob oswietlania mi nie podchodzi przy (z zalozenia) szczesliwej pannie mlodej...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

fajnie, ze 1 post na forum to zdiecie, a nie pytanie o jakies sprzetowe *******y - to Ci zdecydowanie dobrze wrozy na przyszlosc
    oprocz tego co przedpiscy: imho raczej nieciekawy grymas - dosc sztuczny i do panny mlodej na pewno nie pasujacy, i troche za bardzo konstrastowo na twarzy - lewa strona raczej nie powinna sie swiecic.

Domyślnie

Tej pani, nie można puszczać światła robiącego cienie. ZObaczcie co jej wyszło na czole. Wygląda jak powierzchnia Marsa.
    Gdyby nie to i "wymuszony uśmiech", o którym już napisamo to zdjęcie mi się podoba
    pozdrawia nox
    pstrykam D80

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Nie mam kwalifikacji aby oceniać ślubne zdjęcia z zawodowego punktu widzenia, ale jakbym był klientem to bym był bardzo z tego zdjęcia niezadowolony. Jak powiedzieli poprzednicy, wyraz twarzy jest wyjątkowo niefortunny i nienaturalny, ale najważniejsze jest to, że nie rozumiem jak zawodowy fotograf mógł przepuścić takie czoło. Ono jest całe w trądziku, i uwypuklanie tego na zdjęciu ślubnym graniczy w mojej opinii z dyskwalifikacją zawodową fotografa.

Uprawnienia umieszczania postów