Ekonet_pth Dzięki sprawdzę CDN.Mam taką fotkę testową ... dam im na próbę jak zobaczę że podczas obróbki facet wprowadził korektę logicznie -zyskają stałego klienta.Jeszcze raz dzięki Ekonet_pth
Szukaj
Ekonet_pth Dzięki sprawdzę CDN.Mam taką fotkę testową ... dam im na próbę jak zobaczę że podczas obróbki facet wprowadził korektę logicznie -zyskają stałego klienta.Jeszcze raz dzięki Ekonet_pth
Ale sprawdź też punkt w Carrefour. Ostatnio zanosiłem tam zdjęcia ślubne, kilkanaście sztuk w dużym formacie (bo na Ulanowskiego mieli awarię), to zrobili bardzo dobrze. I chłopak chętny do współpracy, jakby co.
Krzysztof Paszkiewicz
A może warto by zrobić taki wątek dotyczący miejsc gdzie robią dobrze, a gdzie źle - coś a la listę rekomendacji dla poszczególnych miast? W każdym z większych miast jest paru magików robiących rewelacyjnie i robiących koszmarnie - warto wiedzieć i podzielić się tą wiedzą.
Co na to modzi? Czy może jestem niedoinformowany i taki topik istnieje gdzieś obok?...
Jestem za tąką lista gdzie będą ceny, jakość itd. Przyłączam się do postulatów
polecam LAB-NET w SŁupsku załatwiam wszystko netem-----rewelacja
Księżak
D3s Nikkor 50/1.4, 24-70/2.8, 200 2.0 VR sabinka 900
To ja zawczasu proszę zlitowania (ADMINISTRATORZE PLS) i podzielenia ewentualnego nowego wątku na miasta, lub przynajmniej możliwości alfabetycznego (wg. nazw miast) uporzątkowania postów.
Inaczej zrobi się straszny kisiel. Kto w wątku o wrocławskich labach będzie szukał info o np. Słupsku.
myślę co piszę
Myślę, że takie poradnictwo ma sens tylko doraźnie. I może wywołać niepotrzebne dyskusje i kłótnie. No i to, co aktualne dzisiaj, za miesiąc będzie przeterminowane - bo się np. laborant gdzieś zmieni albo maszyna albo co jeszcze i wtedy zaczniemy sobie skakać do oczu.
Kasować takie wątki po paru tygodniach...
Krzysztof Paszkiewicz
Ciacho a gdzie odszełeś? Mógłbyś coś polecić bo ja ciągle szukam jak w stogu siana i nie mogę znależć dobrego labu bo ciągle coś skopane mam.
Pomysł z wątkami o labach bardzo popieram.
Fajnie by było jakby był jakiś nasz taki forumowy lab "number one superb quality"coś ala imfoto Hesji tylko że lab
![]()
+RIP+ Nikkor stopiątka tu spoczywa... wypadł z torby... tak bywa +RIP+
Witajcie!
Mam pytanie odnośnie formatu zdjęć. Szukałem na forum ale nie znalazłem. Mianowicie w jakim formacie zostawić do wywołania zdjęcia 30x45?? W Rawie??
I co myślicie o odbitkach w Saturnie?? lub w MM??
Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||
Nie spotkałem laboratorium, w którym by przyjęli RAWy. Odradzam też szybką konwersję (w celu odbicia na papier) na .jpg programem PreviewExtractor, gdyż będzie widać lekką pikselozę nawet na formacie 10x15.
Krzysztof Paszkiewicz
Skontaktuj się z nami