Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Odbitki z cyfry

Domyślnie

Ekonet_pth Dzięki sprawdzę CDN.Mam taką fotkę testową ... dam im na próbę jak zobaczę że podczas obróbki facet wprowadził korektę logicznie -zyskają stałego klienta.Jeszcze raz dzięki Ekonet_pth

Domyślnie

Ale sprawdź też punkt w Carrefour. Ostatnio zanosiłem tam zdjęcia ślubne, kilkanaście sztuk w dużym formacie (bo na Ulanowskiego mieli awarię), to zrobili bardzo dobrze. I chłopak chętny do współpracy, jakby co.
    Krzysztof Paszkiewicz

bombel
    Gość

Domyślnie

A może warto by zrobić taki wątek dotyczący miejsc gdzie robią dobrze, a gdzie źle - coś a la listę rekomendacji dla poszczególnych miast? W każdym z większych miast jest paru magików robiących rewelacyjnie i robiących koszmarnie - warto wiedzieć i podzielić się tą wiedzą.

Co na to modzi? Czy może jestem niedoinformowany i taki topik istnieje gdzieś obok?...

Domyślnie

Jestem za tąką lista gdzie będą ceny, jakość itd. Przyłączam się do postulatów

Domyślnie

polecam LAB-NET w SŁupsku załatwiam wszystko netem-----rewelacja
    Księżak

D3s Nikkor 50/1.4, 24-70/2.8, 200 2.0 VR sabinka 900

Domyślnie

To ja zawczasu proszę zlitowania (ADMINISTRATORZE PLS) i podzielenia ewentualnego nowego wątku na miasta, lub przynajmniej możliwości alfabetycznego (wg. nazw miast) uporzątkowania postów.
    Inaczej zrobi się straszny kisiel. Kto w wątku o wrocławskich labach będzie szukał info o np. Słupsku.
    myślę co piszę

Domyślnie

Myślę, że takie poradnictwo ma sens tylko doraźnie. I może wywołać niepotrzebne dyskusje i kłótnie. No i to, co aktualne dzisiaj, za miesiąc będzie przeterminowane - bo się np. laborant gdzieś zmieni albo maszyna albo co jeszcze i wtedy zaczniemy sobie skakać do oczu.
    Kasować takie wątki po paru tygodniach...
    Krzysztof Paszkiewicz

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Góra/Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ciacho Zobacz posta
    Dlatego pomimo mojego przywiązania odszedłem od nich do innego labu a bywało że zostawiałem u nich 800zł tygodniowo.
    Ciacho a gdzie odszełeś? Mógłbyś coś polecić bo ja ciągle szukam jak w stogu siana i nie mogę znależć dobrego labu bo ciągle coś skopane mam.
    Pomysł z wątkami o labach bardzo popieram.
    Fajnie by było jakby był jakiś nasz taki forumowy lab "number one superb quality" coś ala imfoto Hesji tylko że lab
    +RIP+ Nikkor stopiątka tu spoczywa... wypadł z torby... tak bywa +RIP+

Domyślnie

Witajcie!

Mam pytanie odnośnie formatu zdjęć. Szukałem na forum ale nie znalazłem. Mianowicie w jakim formacie zostawić do wywołania zdjęcia 30x45?? W Rawie??

I co myślicie o odbitkach w Saturnie?? lub w MM??
    Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||

Domyślnie

Nie spotkałem laboratorium, w którym by przyjęli RAWy. Odradzam też szybką konwersję (w celu odbicia na papier) na .jpg programem PreviewExtractor, gdyż będzie widać lekką pikselozę nawet na formacie 10x15.
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów