Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Superbowl

Domyślnie

tu oczywiscie nie ma co dyskutowac, kazdy ma rozne gusta muzyczne i inaczej postrzega dobry koncert
    dla mnie jednak koncert na ktorym artysta udaje ze spiewa nie jest koncertem
    to tak jakby wyskoczyc na plener, udawac ze robi sie zdjecia a po powrocie do domu obejrzec jeden z albumow z biblioteki
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 10-02-2012 o 09:30 Powód: orto. ("obejzec")
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    To samo zrobiła by Metallica, Cohen i Gienek Loska
    ALe nie zrobiłby Radiohead, Rage Against the Machine, Sufjan Stevens oraz St Martin in the Fields - że tak mocno rozrzucę stylistycznie. Rzeczona Metallica oraz Mr Leonard też raczej nie zagraliby z playbacku. To zrobiłby Kanye West, Lady Gaga, być może Scorpions, i inni, którzy mają tzw ciśnienie na szkło.

A co do słuchania muzyki w domu vs na koncercie: ja zawsze chodzę na większość koncertów moich ulubionych wykonawców i powiem szczerze, że dom raczej nie dał mi tylu przeżyć co sala koncertowa. A z racji zawodu mam na czym słuchać.
    Pinot Noir

aortamag.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    To samo zrobiła by Metallica, Cohen i Gienek Loska
    Oj, szkoda, że nie znasz Gienka. Ja znam.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Już w podobnej dyskusji o tym wspominałem - w hAmeryce mają bardzo czytelne zasady. Jest rozróżnienie na: show, gdzie mogą być playbacki i inne takie wynalazki, i jest koncert, gdzie musi być na żywo bez żadnej ściemy. Kupujesz bilet i wiesz, na co idziesz
    Spiritwood słusznie prawi - nic nie przebije muzyki na żywo, żadne nośniki nie przekażą energii płynącej z dobrego koncertu.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów