Szukaj
w 1 strasznie denerwujące te "rogi", niepotrzebnie rozpraszają, wiem że taki pewnie był zamysł ale dosc kiepski
2,3 fajne
4 rewelacja![]()
www.bartoszsklodowski.pl
D300 + MB-D10 | D70s | T 12-24/4 | S 15-50/2.8 | N 50/1.4 | N 85/1.8 | N 70-200/2.8 VR | S 150/2.8 | SB600
A ja chciałem o #2. Ciekawe ile tu przypadku a ile świadomego zamierzenia w aranżacji kadru, ale obrazek jest bardzo, bardzo...
Myślę, że w skali od 1 do 5 to jakieś 4 "librody".
nie twierdze, ze wszystkie fotki robie gleboko przemyslane, gdyz wcale tak nie jest, ale to akurat bylo strzelone calkowicie swiadomie, fakt musialem co najmniej 20 roznych ujec zrobic (juz tak mam), aby wybrac wlasciwe.
...to akurat sie przydaje, gdyz to poprawione zdjecie jest wlasnie w ten sposob, ze z innego szerszego kadru wycialem naroznik i wkleilem w te biala plame(samo skrojenie do kwadratu nie wystarczylo
Pozdrowka
J.
To wszystkie z zastanym światełkiem, czy dopalałeś lampką trochę?
Ładna modelka a fotki jak fotki z pisma kobiecego.
Szary, cichy człowiek.
Jedynka wedlug mnie rewelacyjna jest
z calej serii podoba mi sie tylko i wylacznie, ale za to bardzo, numer 2, piekny bokeh, zobacz to w dobrym b&wPozdro brachu.
Jak wynika z opinii wszystkie są fajne. Bonus też.![]()
2 i 1 bardzo dobre, w takiej kolejności.
|N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |
Z tych śnieżnych najbardziej podoba mi się „zimowa symetria”
Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko? A.E.
Skontaktuj się z nami