Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Sandra by winter

...zawsze chcialem zrobic sesje w sniegu, padajacym sniegu...niestety w tym roku aura nie byla mi przychylna, jak juz padalo to niczym obdzwonilem modelki - przewaznie juz przestawalo, udalo mi sie ostatecznie tylko z trzema dziewczynami a i tak nie byl to taki snieg, ktory by pozwolil na realizcja wczesniejszych zamierzen.
    Przedstawiam dzis Sandre

1. zimowa symetria

2. zza krzaka

3. praktycznie juz bez sniegu

moze jeszcze maly bonusik (z uwagi na wieksza ilosc sniegu )

pozdrowka
    J.

Domyślnie

Super fotki, ale przyczepię się do 4, bo bardzo przeszkadza mi ta biała plama w PD.
    Z przdstawionych najbardziejsza jest 3.

PS.
    Jakie szkieło?
    Pozdrawiam
    Tomek
    Puszka, statyw i negatyw - takie kiedyś były czasy, a dziś to same cyfrasy...

Domyślnie

4 super ale plama przeszkadza
    emeryt

Domyślnie

Obłędna jest 4 na tyle. że na miejscu białej plamy spróbowałbym wstawić jakiś art.
    D300s D80 N18-200VRII N18-70 N50f1,8 MB-D80 MB-D10 SB-900 SB-600 YH324+YH410

sailor
    Gość

Domyślnie

4ka cieta w kwadrat super. reszta jak dla mnie bardzo sztuczna i na sile

Domyślnie

ciekawe - ja na odwrót. Dla mnie 4 najsłabsza, z plamą czy bez, w kwadracie czy prostokącie. To jedyne słabe zdjęcie w tym zestawie. Pierwsze trzy są świetne. 5 gwiazdek.
    zdjęcia najlepsze wg kolejności ich umieszczenia:
    najlepiej 1, potem 2, potem 3, potem 4. Ale 1,2,3 rewelacja.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Piękna modelka, fachowo (czytaj : bardzo dobrze według mnie) sfotografowana. Najbardziej podoba mi się 1, 4 byłaby rewelacyjna gdyby nie biała plama.
    Bardzo przyjemne w odbiorze zdjęcia.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

#4 - Takie cudowne zdjęcie tak niefortunnie zepsute! Czy nie można jakiegoś cudu PS-em dokonać?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    #4 - Takie cudowne zdjęcie tak niefortunnie zepsute! Czy nie można jakiegoś cudu PS-em dokonać?
    mowisz - masz

1. klasyczne centralne

2. bardziej odwazne i ciasne

dzieki za zroznicowane komentarze, to znaczy, ze fotki nie sa takie zle

Pozdrowka
    J.

Domyślnie

...jeszcze jedno... mnie osobiscie podoba sie jeszcze bardzo 4 , ze wzgledu na "plamiastosc" lewej strony, znacznie lepiej to wyglada na dzym formacie i naprawde mnie te plamy "biora" "lol", do tego dosc silny kontrast czerwieni z biela

Pozdrowka
    J.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów