Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
To, ze koledzy Starucha przyszli na protest w kominiarach terroryzujac "kolegow" protestujacych, pokazali sie tez tam, bo byla to manifestacja antyrzadowa a w tym biora udzial wlasnie od czasu historii ze staruchem i zamkniecia stadionow za rozrube w Bydgoszczy......zreszta tak jak nie zgadzam sie z rzadem tak tutaj popre Tuska, na miesiac powinien im te stadiony zamknac a prawdziwi kibice wpierdziel sprawic kibolom za kare a nie rzucac sie na Tuska, smieszni sa!
Tak sie sklada, ze mam znajomych ktorzy byli swiadkami tego co wyrabiali kolesie w kominiarach na tych protestach
Hmmm - uważasz, że TVN dokonał tak dogłębnej analizy jak Ty i tylko dlatego wrzucił tam i partie, i kiboli itp? Manifestacje przeciw ACTA miały charakter apolityczny, a przez takie materiały powstało wrażenie, że ktoś w tym macza palce. Po drugie manifestacji było łącznie kilkaset, "terroryzowanie" (jak napisałeś) miało miejsce na kilku, a jakie jest wrażenie po tym materiale?

Podobnie jest z Rutkowskim. Nie lubię gościa i jest "stylu", ale jak usłyszałem słowa rzecznika policji, że niepotrzebnie przyspieszył jakieś tam działania, to myślałem że źle słyszę. Świetny sygnał idzie do społeczeństwa - nie róbcie nic na własną rękę, policja ma czas. A ponieważ wydaje nie swoje pieniądze tylko kasę podatników, nie ma czego się spieszyć.